04 / 05 / 2024

Bursa Vali Vekili Vedat Müftüoğlu

Bursa Vali Vekili Vedat Müftüoğlu

Kosova Cumhuriyeti Prizren Belediye Meclis Başkan Vekili Levent Bus ve Heyeti, Bursa Vali Vekili Vedat Müftüoğlu tarafından kabul edildi. Levent Bus, “Yatırım amaçlı buradayız" dedi...

Denizli depreminde Afyonkarahisar'da 15 ev yıkıldı!

Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Boztepe, Denizli'nin Bozkurt ilçesi merkezli 6.0 büyüklüğündeki depremden sonra Dazkırı, Başmakçı ve Evciler'de 727 evin denetimden geçirildiğini, bunlardan 223'ünün ağır, 321'inin az hasarlı olduğunu, 15'inin ise yıkıldığını tespit ettiklerini belirtti.

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

Vali Ali Yerlikaya İBB Başkan Vekili olarak görevlendirildi!

İçişleri Bakanlığından, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği bildirildi.

Vakıf Katılım Siirt'te şube açtı!

Vakıf Katılım Siirt Şubesi'nin açılışı, Vali Vekili Erkan Savar ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle yapıldı.

Yozgat cezaevi inşaatında inceleme!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Vali Vekili Salih Altun, Ak Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel meclisi başkanı Halil Şahbaz ile birlikte Yozgat cezaevi inşaatında inceleme yaptılar.

Atilla Ödünç: Bursa'yı güzelleştirmek için yıkmalıyız!

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

Sinta, Bursa OSB'nin yüzde 90'ını inşa etti!

Sinta Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Oral, bundan 43 yıl önce Bursa'da kurulan ve aradan geçen yıllar içinde sanayi yapıları inşaatında uzmanlaşan Sinta'nın Bursa sanayisinin kurulumunda da önemli rol üslendiğinin altını çizdi.

Türkiye'deki 19 milyon yapının yüzde 55'i ruhsatsız!

Kütahya Vali Vekili Hüdayar Mete Buhara, 1. Yapı Dekorasyon Fuarı'nın açılışında yaptığı konuşmada Türkiye’de 19 milyon yapının bulunduğu, bunların yüzde 55’inin kaçak ve ruhsatsız olduğunu dile getirdi.

Nilüfer Belediyesi yeni huzurevini açıyor!

Hizmete girmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte inceleyen Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör övgüler yağdırdı.

Bursa hızlı tren projesinde son durum!

Olay Bursa köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün köşesinde "Vali açıkladı: Huzlu tren projesi çöpe gitti, sıfırdan yapılıyor!" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının devamı..

Bursa'daki kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

Bursa'da 7 ilçeyi kapsayan Afet ve Acil Durum Planı toplantısı yapıldı. Vali Münir Karaloğlu; “Bizim maalesef yapı stokumuz çok eski, 1999 öncesi yapı stokumuzda ise mühendislik hizmeti yok. Bunların mutlaka yenilenmesi gerekir.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Bursa’da 1879 yılında Vali Ahmet Vefik Paşa zamanında, Eşref ve Hüsnü beylerin Belediye reislikleri döneminde yaptırılan hizmet binasından sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni ve modern hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Bursa Vali Vekili Vedat Müftüoğlu Haberi

Bursa Vali Vekili Vedat Müftüoğlu


Kosova Cumhuriyeti Prizren Belediye Meclis Başkan Vekili Levent Bus ve Heyeti, Bursa Vali Vekili Vedat Müftüoğlu tarafından kabul edildi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu; “Kosova bizim hem kardeşimiz, hem dostumuz, hem de tarihten bu yana birlikteliğimizin olduğu güzel bir ülke. Balkan coğrafyası bizim için çok önemli, bizim batıya açılan kapımız. Çok uzun yıllar Osmanlının yönetimi altında kalan soydaş ve din birliğimiz olan ülkeler topluluğundan bir tanesi. Balkan coğrafyasından Türkiye’de yaklaşık 10-12 milyon insan yaşıyor. Şu anda Bursa’nın nüfusu yaklaşık 3 milyon. Bunun 1 milyona yakını Balkan göçmenidir.” dedi. 


Heyet olarak Yalova, Bursa ve Sakarya ziyaretleri olduğunu belirten Levent Bus da: “Yatırım amaçlı buradayız. Yeni teşvik yasaları çıktı, iş adamlarını bilgilendirmek için ziyaret ediyoruz. Yoğun bir gündemimiz var....