09 / 05 / 2024

BURSA ve Çinli toplantısı

BURSA ve Çinli toplantısı

Çin Bursa Fahri Konsolosu Nejat Yahya'nın girişimleri ve BUSİAD Başkan Yardımcısı Cem Çakır'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Çin'de Yatırım Yapmak" konulu toplantıya; Çin'de üretimi olan dernek üyeleri katıldı.

Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!

Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Bursa ve Tekirdağ'da 21 adet arsa satılıyor! 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Bursa ve Tekirdağ'da yer alan 21 adet arsa 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası demiryolu seyahati 2 saat 15 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından çalışmaları devam eden projelerle ilgili son gelişmeleri Bakan Adil Karaismailoğlu açıkladı.

BURSA ve Çinli toplantısı Haberi

BURSA ve Çinli toplantısı

Çin Halk Cumhuriyeti temsilen de İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Ding Xiaohong,Ticari Konsolos Huang Songfeng ve Ticari Konsolos Yardımcısı Mao Jin toplantıdaki yerlerini aldılar. Yaptıkları değerlendirmede, Çin'in rekabet avantajı sağlayan bir üretim modeli olduğunu ve yerel yönetimlerin, yabancı sermayenin önünü açmak içüı ciddi gayret gösterdiğini belirten Bursalı işadamları, özellikle vize konusundaki sorunlarının giderilmesüıi ve yatırımcılara özel koşullar uygulanması gerektiğine dikkat çekti. 


TİCARET HACMİMİZ YÜZDE 4 ARTTI 

Çin İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Ding Xiaohong, yaptığı değerlendirmede, Bursa'nın tekstil, otomotiv ve turizm sektörleri açısından çok önemli bir şehir olduğunu söylerken, Ticari Konsolos Huang Songfeng ise, Çin ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkileri geliştirmek için yoğun biçimde çalıştıklarını ifade etti. 2014 Ocak-Kasım itibariyle iki ülke arasındaki toplam ticaret hacminin 20 milyar 900 milyon dolara ulaştığını anlatan Songfeng, "Bu...