04 / 05 / 2024

Bursa Yiğitali Hizmet Binası nerede

Bursa Yiğitali Hizmet Binası nerede

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında, 65 adet konut hak sahiplerine teslim edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilen 1. etap projesinde tamamlanan 65 konut ve 2 iş yerinin teslim töreni yapıldı.

İstanbul ve Ankara'da ortalama kira 10 bin TL'yi aştı! İl il kira fiyatları ne kadar oldu?

5 büyük ilde yapılan araştırmaya göre İstanbul ve Antalya’da ortalama kira bedeli 10 bin TL'yi geçti. Ankara’da 5 bin TL'yi aşan ortalama kira, İzmir’de 7 bin liraya, Bursa’da 4 bin TL'ye yükseldi. İşte ayrıntılar...

Fiat Doblo'da Türkiye'yi kahreden haber! Resmen duyurdular

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen yeni Fiat Doblo modelinin üretimi artık Türkiye'de değil İspanya'daki Vigo fabrikasında yapılacak. Türkiye'yi üzen kararla ilgili resmi açıklama da yapıldı.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa’da ikinci el konutlara rağbet arttı!

Pandemiye rağmen 2020'yi rekorla kapatan Türkiye konut satışlarını rekor seviyede kapattı. Bursa’da 55 bin 222 konutun satıldığı geçen yılda, dikkat çeken ise ikinci el konut satışları oldu.

Bursa'da kentsel dönüşüm için anlaşmaya varıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Yiğitler, Esenevler ve 75. Yıl mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan dönüşüm modeli için anlaşmaya varılan hak sahipleriyle ilk imzalar atıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’ın Yiğitler, Esenevler ve 75. Yıl Mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Korona günlerinde Bursa'nın gündeminde arsa satışları var!

Koronavirüsün ardından gelirler düştükçe, şehirler de hizmet beklerken, belediyeler kendilerine yeni kaynaklar aranmaya başlandı. Ek gelirin en kolay yolu ise Belediyeye ait arsaların satışıydı. Bursa’nın Orhangazi İlçesi için bu durum geçerli oldu.

Bursa'daki tarihi Saatçi Köşkü restore edilecek!

Bursa'da yer alan ve 1890 yılında inşa edilen tarihi "Saatçi Köşkü" restore edilecek. Köşk 31 yıldır ormancılık müzesi olarak hizmet veriyor...

TOKİ'den Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt hazırlama ihalesi!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Bursa Yiğitali Hizmet Binası nerede Haberi

Bursa Yiğitali Hizmet Binası nerede

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi sakinlerine kaliteli ve yerinde hizmet sunmak adına mahalleye modern ve kullanışlı bir hizmet binası inşa ediyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplam 128 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Yiğitali Hizmet Binası’nda muhtarlık, kahvehane ve misafirhane bulunacak. Gerçekleştirilen törenle temeli atılan hizmet binasının yaklaşık 5 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merkezden en uca kadar tüm mahallelere hizmetlerde bulunduklarını belirterek, “Bir şey diyorsak yaparız. Yapamayacağımız şeyi de ne konuşur ne de sözünü veririz” diye konuştu

Yiğitali Hizmet Binası’nın temel atma törenindeki konuşmasında köylerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyleyen Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak köylerimizin hepsine hizmet götürdük. Hizmet binaları yaptık, meydanlar inşa ettik ve camilerin etrafını açtık. Yiğitali...