05 / 05 / 2024

Bursada koruma evi ve rehabilitasyon merkez ihalesi nerede

Bursada koruma evi ve rehabilitasyon merkez ihalesi nerede

Bursa Koruma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Yapım İşi 9 Temmuz 2015 günü saat 10:00'da açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Edirne Devlet Konuk Evi hizmete açıldı!

Edirne Valiliği tarafından himayelerinde yer alan tarihi konakların turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı Müdürlüğünce restore edilen Devlet Konuk Evi, faaliyete başladı.

Denizli Tarakçı Evi restore edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Koruma Evi için konut alacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi; Çocuk Koruma Evi olarak kullanılmak üzere konut satın alacak...

Atatürk'ün Havza'daki evi koruma altına alındı!

Atatürk'ün, Milli Mücadele'yi başlatmak üzere 1919'da Samsun'a çıktıktan sonra Havza'dan Amasya'ya giderken "Rum çetelerinin kendisine pusu kurduğu" istihbaratı üzerine bir gün kaldığı ev, koruma altına alındı.

Kayseri Müftü Evi projesine Tarihi Kentler Birliği'nden ödül!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği'nin Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma, Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi ile birlikte Müftü Evi projesiyle de ödül aldı.

Diyarbakır Sur'daki Cahit Sıtkı Tarancı Evi koruma altına alındı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin sokağa çıkma yasağı ve çatışmalar nedeniyle, Sur ilçesinde bulunan Arkeoloji Müzesi ve Kültür Müzesi (Cahit Sıtkı Tarancı Evi)'ndeki eserlerin büyük bir bölümü, buralardan kaldırılarak koruma altına alındı.

Adıyaman Perre Antik Kentteki mozağin üzerine koruma evi yapıldı!

Kommagene Uygarlığı’nın büyük kentlerinden biri olan Adıyaman'da ki Perre Antik Kentte ortaya çıkartılan fakat daha sonra üzeri kapatılan, mozaiğin üzerine koruma evi yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çocuk koruma evi açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için "Çocuk Koruma Evi" açacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Ankara ve yurt içinde bulunan tarihi ve turistik yerlere ücretsiz geziler düzenleyecek.

Ankara'da Çocuk Koruma Evi açılacak!

Ankaralı çocuklara verdiği eğitimden, çeşit çeşit yardıma kadar yüzlerce desteğiyle örnek olan Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için “Çocuk Koruma Evi” açacak.

Ankara'da çocuk koruma evi açılacak!

Ankaralı çocuklara verdiği eğitimden, çeşit çeşit yardıma kadar yüzlerce desteğiyle örnek olan Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için "Çocuk Koruma Evi" açacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Çocuk Koruma Evi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için “Çocuk Koruma Evi” açacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Ankara ve yurt içinde bulunan tarihi ve turistik yerlere ücretsiz geziler düzenleyecek.

1985 yılında Dede Efendi'nin evi müze olacakmış!

1985 yılında bestekar Hamamizade Dede Efendi'ni evi, Türk Musikisi Müzesi haline getirilecekmiş. Akbıyık'taki ev, Türkiye Tarihi Evleri Koruma Derneği tarafından 18. yüzyıl Türk evi görünümünde restore edilecekmiş.

Kyme Arkeoloji Müzesi ve Kazıevi'nin yıkılmaması için eylem yapıldı!

İzmir'in Aliağa ilçesindeki Kyme Arkeoloji Müzesi ve Kazıevi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle başka amaçlarla kullanılmak için yıkılmak üzere tahliye edilmesi, Aliağa Arkeoloji Müzesi'ni Koruma ve Yaşatma Hareketi tarafından protesto edildi.

Bursada koruma evi ve rehabilitasyon merkez ihalesi nerede Haberi

Bursada koruma evi ve rehabilitasyon merkez ihalesi nerede

Bursa Koruma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.



İhale Kayıt Numarası: 2015/71590



1- İdarenin

a) Adresi: ÇIRPAN MAH. STADYUM CAD. 40 16050 OSMANGAZİ-BURSA

b) Telefon ve faks numarası: 2242715110 - 2242715109

c) Elektronik Posta Adresi: [email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ internet adresi



2- İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Yaşam alanı B+Z+l N. Kat üç blok (3x615,17 m2 ) 1845,17

m2 ve Hizmet binası B+Z Kat 1192,93 m2 olmak üzere yaklaşık toplam 3040 m2 inşaat yapım işi Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer: Bursa İli Kestel İlçesi

c) İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı...