29 / 04 / 2024

bursada sağlık çalışmaları

bursada sağlık çalışmaları

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Çekirge Devlet ile Çocuk Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi'nin tek kampüste birleştirileceğini ve kalp hastanesi inşa edileceğini söyledi...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanları promosyon ne zaman alacak?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri gündemde yer alıyor. Sağlık çalışanlarına, bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair detaylar!

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!

Sağlık Bakanlığı promosyonu! Sağlık Bakanlığı promosyon ne kadar? Sağlık çalışanlarına promosyon ne zaman verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon detayları belli olmaya başladı. Sağlık çalışanları ne zaman ve ne kadar promosyon alacaklarını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda şok! Sağlık çalışanlarına maaş promosyonu yattı mı?

Sağlık çalışanlarına yapılacak promosyon ödemesi ile ilgili son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki sağlık çalışanlarına banka promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

bursada sağlık çalışmaları Haberi

bursada sağlık çalışmaları
 Bursa'da 200 yatak kapasiteli Yıldırım Devlet Hastanesi kurulurken, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 14 bin metrekarelik alana kalp hastanesi inşa ediliyor. Bursa'daki sağlık kuruluşlarının yatak kapasitesi 7 bine ulaştı. İnşaat ve proje çalışmaları devam eden 3 bin 700 kapasiteli hastanelerin inşaat çalışmaları bittiğinde Bursa'nın sağlıkta yatak kapasitesi 10 bini...