17 / 05 / 2024

Bursaray arıza son durum

Bursaray arıza son durum

Bursa’da lodos sebebiyle Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarında meydana gelen arıza giderilerek 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere açılıyor...

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Volkswagen’de kırmızı alarm! Sebebi bilinmeyen bir arıza nedeniyle araç üretimi durduruldu!

Alman otomotiv devi Volkswagen, sebebi bilinmeyen sistem arızası nedeniyle araç üretimini durdurdu. Aynı zamanda, Volkswagen Grubu'nun Porsche ve Audi markalarının da söz konusu arızadan etkilendiği, konunun araştırılması amacı ile kriz masası kurulduğu ifade edildi.

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro/TL kaç lira? Döviz kurlarında son dakika!

23 Ağustos Çarşamba döviz kurlarında son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL 27.21 TL seviyesi ile yükselişe geçerken euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu merak konusu. Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro kaç lira? Döviz kurlarında son dakika.

Çiftçilere son dakika müjdesi az önce geldi! Paralar tek tek yatırılacak! Hemen hesaplarınıza bakın!

Çiftçilere son dakika müjdesi az önce geldi... Paralar tek tek yatırılacak... Hemen hesaplarınıza bakın... İşte tarımsal destek ödemeleri ile ilgili son dakika detayları...

Kasko poliçelerinde mekanik arıza teminatı da olmalıdır!

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Garantisi biten 3 yaş üzerindeki araçların kasko marifetiyle mekanik arızalar için sigortalanması, artan yürütme maliyetleri karşısında tüketicilerin talep ettiği önemli hizmetlerden biri” ifadesini kullandı.

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Döviz kurları seçimlerin ardından değer kaybeden Türk Lirası karşısında yükselmeye devam ediyor. Dolar güne 26,06 TL'den başlarken euro/TL bugün ne kadar?  5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Arçelik'ten son teknoloji televizyonlarda Babalar Günü indirimi! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Son teknoloji televizyonlarda bu yıl 18 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı başladı. Peki Arçelik'te televizyon fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Euro bugün ne kadar? 31 Mayıs Çarşamba euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru

Euro kuru 31 Mayıs 2023 Çarşamba sabahında yüzde 1,63 oranında değer kazandı. Peki euro bugün ne kadar? 31 Mayıs Çarşamba euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru.

Dolar bugün kaç TL? 3 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 3 Mayıs Çarşamba dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 3 Mayıs Çarşamba günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın üçüncü gününe 19,47 TL’den satış yapılmaktadır. İşte 3 Mayıs Çarşamba kuru…

Bursaray arıza son durum Haberi

Bursaray arıza son durum

Bursa’da lodos sebebiyle Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarında meydana gelen arıza giderilerek 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere açılıyor.

Bursa’da lodos sebebiyle meydana gelen arızanın büyük bir bölümü tamir edilen Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatları 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere başlıyor.

Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarının 4 Şubat Çarşamba (yarın) itibariyle seferlere başlayacağı, Kestel-Arabayatağı hattındaki arızanın ise 7 gün içinde açılması için ekiplerin çalıştığı...