15 / 05 / 2024

Bursaray bursaya gelecek mi

Bursaray bursaya gelecek mi

Nilüfer Görükle Konutları'nda Bulgaristan göçmenleri ile bir araya gelen MHP Bursa milletvekili adayı Kadir Koçdemir, nüfus artışı ile birlikte gittikçe büyüyen ulaşım sorununa dikkat çekti.

Referans Tuzla Gelecek Yapı'da 139 bin TL'ye 1+1!

Gelecek Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Referans Tuzla'da daire fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinde kalan konut kredili olarak ödenebiliyor.

Vodafone Arena'nın açılışı gelecek sezona kaldı!

Vodafone Arena'da özel bir konstrüksiyon içeren saçak çatı sisteminin yapımına başlanmadı. Çatıdan sonra serilecek çimlerin haziranda hazır hale gelmesi bekleniyor. Açılış gelecek sezona sarkıyor.

Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek!

"Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek" sloganıyla tanıtılan Bayrampaşa Axis İstanbul'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık mesafede bulunuyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da teslimler Kasım'da!

Gelecek Yapı imzası taşıyan Referans Tuzla projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Projede daire teslimlerinin Ekim- Kasım aylarında yapılması planlanıyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da kredili ödemelerle! 139 bin TL'ye!

1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunan projede toplamda 126 daire yer alıyor. Gelecek Yapı tarafından inşa edilen projede dairelerin satış süreci devam ediyor.

TOKİ gelecek yıl 70 bin konut inşa etmeyi hedefliyor!

Türkiye'de 20 yıl içinde 5.5-6 milyon binanın dönüşmesi gerektiğini belirten TOKİ Başkanı Ergün, TOKİ'nin gelecek yıl içinde asgari 60-70 bin konut inşa etmeyi planladığını söyledi.

AVM artış oranı gelecek beş yılda yarı yarıya azalacak!

Türkiye genelinde AVM sektörü ile ilgili yapılan araştırmaya göre 2005-2010 arasında yüzde 200 olan AVM artış oranı 2010-2015 arasında yüzde 67’ye kadar düştü. Gelecek beş yıllık gelişim hızının da yarı yarıya azalması bekleniyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da teslimler Eylül'de!

Gelecek Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Referans Tuzla'da toplam 126 daire bulunuyor. Projede daire teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor.

Malatya Külliyesi gelecek aylarda hizmete açılacak!

Malatya'da, cami ve kültür merkezi ile semt pazarından oluşan kentin ilk külliyesinin yapım çalışmaları sürüyor. Külliyenin, gelecek aylarda hizmete girmesi planlanıyor.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

Kocaeli Alikahya stadı gelecek sezon hizmete girecek!

Alikahya'da yapımı devam eden yeni stadyumun kaba inşaatı ortaya çıktı. Bu hızla devam ederse stadın planlandığı gibi gelecek sezon başına yetişmesi bekleniyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla projesinde 1+1'ler 129 bin TL'den başlıyor!

Teslimlerin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanan projede fiyatlar 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplamda 126 daireden meydana gelen Referans Tuzla'da Gelecek Yapı imzası bulunuyor.

Ağaoğlu'nun gelecek 20 yıllık stratejisi belirlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, gelecek 20 yıllık stratejisini belirledi. Buna göre şirket 4 ana sektöre odaklanacak. İnşaat, sanayi, enerji ve turizm alanlarındaki yatırımlara Ağaoğlu ailesinin genç yöneticileri yön verecek.

Bursaray bursaya gelecek mi Haberi

Bursaray bursaya gelecek mi

Göçlerle kurulan bir kent olan Bursa'ya tarihte çok çeşitli göç akınları olduğunu, bu göçler sırasında çok çeşitli yerlerden ulus ve toplulukların yerleştiğini belirten Koçdemir, "Görükle Göçmen Konutları'na, Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi yapmışsınız, bu kadar soydaşımızı yerleştirmişsiniz ama ulaşım sorununu çözmek akıllarınıza gelmemiş" dedi. 


BURSARAY GELMİŞ OLSA 

Koçdemir, "Halbuki ulaşım hızlı, konforlu ve ucuz olsa, Bursaray buraya kadar gelmiş olsa, vatandaşımız evine gelirken 2-3 vasıta değiştirmek zorunda kalmasa, Görükle Göçmen Konutları insanların oturmak, iskan sağlamak ve dinlenmek için ilk sırada tercih edeceği yerlerden bir tanesi. Yani sabah kalktığınızda 15-20 dakikada Bursa'ya gidebilirseniz ve toplu taşıma aracı ile 2 TL gibi ucuz fiyatlarla Bursa'ya gelebilirseniz, şehir merkezinde dünyanın parasını verip egzoz gazının içerisinde durmak istemeyeceksiniz. Bunu sağlamak durumundayız. Bunu sağladığımızda Türkiye...