06 / 05 / 2024

Bursaspor geliri

Bursaspor geliri

Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Ay, ''Takımın 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var'' diye konuştu.

İşyeri kira geliri vergisi 2015!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler için kira gelir vergisi ödeniyor. Vergide her sene istisna bedeli belirleniyor. Peki, işyeri kira geliri vergisi 2015 nasıl hesaplanır?

Kira geliri nasıl hesaplanır?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince taşınmaz malların kiraya verilmesi gayrimenkul sermaye iradı olarak belli koşullarda vergiye tabi tutuluyor. Peki, 2015 yılı vergisi için kira geliri nasıl hesaplanır?

Kira geliri nasıl vergilendirilir?

Gelir Vergisi Kanununda belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler gelir vergisine tabi tutuluyor. Peki, kira geliri nasıl vergilendirilir? Vergi nasıl ödenir?

Kira geliri beyanı hesaplama 2015!

Ev ve işyerini kiraya vererek gelir elde eden kimselerin beyanname vererek vergi ödemeleri gerekiyor. Beyannameyi yapılan hesaplama sonucu yüksek gelir elde edenler veriyor. İşte kira geliri beyanı hesaplama 2015 formülü...

Kira geliri beyanı ne zaman verilir?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince ödenecek kira gelir vergisi için beyannameyi belirlenen istisna bedelinden yüksek miktarda gelir elde edenler veriyor. Peki, 2015 yılında kira geliri beyanı ne zaman verilir?

Kira geliri beyan süresi 25 Mart'ta sona erecek!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçen yıl içinde kira geliri elde edenlerin, bu gelirlerini 25 Mart'a kadar beyan etmeleri gerektiğini söyledi.

Birden fazla kira geliri olanların kira geliri vergisi değişir mi?

Kira geliri vergisi kişiye ait olan taşınmazlar üzerinde elde ettiği bedele karşılık devlete ödediği vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, birden fazla kira geliri olanların kira geliri vergisi değişir mi?

Kira geliri vergisinden nasıl muaf olunur?

Binaların mesken olarak kiraya verilmesinden bir takvim yılında elde edilen hasılatın belirlenen istisna bedelini aşması halinde kira gelir vergisi mükellefi olunuyor. Peki, kira geliri vergisinden nasıl muaf olunur?

Kendisi de kirada oturan kişiler kira geliri vergisi öder mi?

Konut ve işyeri sahibi olan kişilerin, taşınmazlar üzerinden elde ettiği kar ve kazançlar için kira gelir vergisi ödemesi gerekiyor. Peki, kendisi de kirada oturan kişiler kira geliri vergisi öder mi?

Kira geliri vergisi nereye ödenir 2015!

Bir kişinin yıl içerisinde elde ettiği kira geliri istisna tutarını aşıyor ise kira geliri vergisi ödemesi gerekiyor. Peki, kira geliri vergisi nereye ödenir 2015!

Kira geliri vergisi ne zaman ödenecek 2015!

Kira geliri vergisi kişiye ait olan taşınmazlar üzerinde elde ettiği bedele karşılık devlete ödediği vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kira geliri vergisi ne zaman ödenecek 2015!

Kira geliri vergisinden muaf olanlar!

Kira gelir vergisini, bir önceki sene içerisinde taşınmazını kiraya veren ve belirlenen istisna bedelinden yüksek oranda gelir elde edenler ödüyor. Peki, kira geliri vergisinden muaf olanlar kimler?

Kira geliri beyanı 1 Mart'ta başlıyor!

1 Mart'ta başlayacak kira geliri beyanı 25 Mart'ta sona erecek. Maliye Bakanlığı, geçen yıl eksik beyanda bulunan 367 bin 247 ev sahibini tespit edildiğini duyurdu.

Bursaspor geliri Haberi

Bursaspor geliri

Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Ali Ay, “Transferde hata olabilir. Yüzde 60-70 başarı yakalarsanız ancak başarılı sayılabilirsiniz ki biz bu sene transferde yüzde 95 başa- rılıyız diyebilirim. Bu sene düşünerek daha iyi transferler yaptık” diye konuştu.

''100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var''

''Kulüp halka arz edilmeli'' diyen  Ay, “Ben kulübün hakla arz taraftarıyım. En azından şirketleşerek yüzde 25’ini halka satma taraftarıyım. Ama bununla ilgili bazı engeller çıktı. Bir de şöyle bir durum var. Halka arz edeceksiniz de neyi halka arz edeceksiniz. Bilançonuzun aktif kısmının biraz yüksek olması lazım. Aslında o da yükseliyor. Yani toplamda isim hakkı hariç 100 milyon TL’ye yakın satılabilir gayrimenkul var. Benim niyetim bu işi bir an...