15 / 05 / 2024

Bursaspor sponsoru

Bursaspor sponsoru

Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal, ''Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik'' dedi.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Düşler Vadisi, Giresunspor'un sponsoru oldu!

İstanbul Anadolu Yakası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi, Giresunspor'un sponsoru oldu...

Emlakjet, Bursaspor’a sponsor oldu!

Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal, ''Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik'' dedi.

Bursaspor'dan arsa açıklaması!

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devrine ilişkin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi...

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markasından olan Kristal Türkiye, Gain Global Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirdiği girişimci buluşması etkinliğinin sponsoru oldu. 

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Bursaspor'un dev üretim tesisi projesinde mutlu son!

Bursaspor'un 250 milyon TL'lik gelirin beklendiği üretim tesisi projesinde sevindirici haber geldi.  Yeşil beyazlı kulüp konu ile ilgili internet sitesinde açıklama yaptı.

Bursaspor'dan gayrimenkul satışı!

Bursaspor Kulübü Derneği, sahibi olduğu 28 bin 820,25 metrekare büyüklüğündeki taşınmazı satışa çıkardı. Konuyla ilgili resmi internet sitesinde açıklama yaptı...

Bursaspor'un 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Ay, ''Takımın 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var'' diye konuştu.

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

Bursaspor sponsoru Haberi

Bursaspor sponsoru

Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal ve Emlakjet CEO’su Tolga İdikat tarafından imzalanan sponsorluk anlaşması, şapkada logo kullanım hakkının yanı sıra Timsah Arena ve Özlüce tesislerinde de çeşitli tanıtım haklarını kapsıyor.

İmza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal "2020-2021 sezonu forma setlerimiz için iş birliklerimiz gerçekleşti. Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik. Futbolcularımızın kullanacağı şapkalar için bir anlaşma gerçekleştirdik. Bursaspor logosu gibi yeşil beyaz renklere sahip olan Emlakjet firması ile 'Yeşil Beyaz'a gönül verenler' diyerek çıktığımız bu yolun iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek kendilerine kulübümüze göstermiş oldukları ilgiden ve destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Emlakjet CEO’su Tolga İdikat,...