27 / 04 / 2024

bursaya inşa edilecek yeni okullar

bursaya inşa edilecek yeni okullar

Bursa Yıldırım’a 32 derslikli yeni bir okul kazandırmayı içeren protokol, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever İşadamı Yılmaz Avşar arasında imzalandı.

Terörden etkilenen 7 ilçe yeniden inşa edilecek!

AK Parti MKYK üyesi ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış, "Nusaybin, Sur, Şırnak, Silopi, İdil, Cizre ve Yüksekova için dev projeler hazırlandı. Başbakanımız talimat verdi. Terörün yerle bir ettiği her yer yeniden inşa edilecek." dedi.

3. Havalimanı için yakıt çiftliği inşa edilecek!

İstanbul 3. Havalimanı için 210 milyon liralık yatırımla 300 bin metreküp kapasiteli yakıt çiftliği inşa edilecek. Proje için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda bulunuldu.

Yunanistan’da sığınmacılar için tesisler inşa edilecek!

AB, Yunanistan’daki sığınmacıların yaşam koşullarını geliştirmek için 115 milyon avro kaynak aktarılacağını bildirdi. Yunanistan’a sağlanacak desteklemeyle, sığınmacıların mevcut barınakları geliştirilecek, yeni kamplar ve tesisler inşa edilecek.

Ankara Mamak'a 4 yeni cami inşa edilecek!

Ankara Mamak’ta Selçuklu Mimarisi'yle 4 yeni camii inşa edilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Yeni inşa edeceğimiz mahalle camileri Selçuklu Mimarisi ile yapılacak. Ancak daha kullanışlı olacak bu camileri artık ihtiyaca cevap veremeyen eski mahalle camilerinin yerine inşa edeceğiz''dedi.

Denizli'deki Allı Cami yeniden inşa edilecek!

DENİZLİ'de 1979 yılında çürük raporu verilen İstiklal Caddesi üzerindeki Allı Cami, 37 yıl süren prosedürün ardından temmuz ayı içerisinde yıkılacak ve yerine bin 300 kişilik modern bir cami inşa edilecek.

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 100 konut inşa edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum’un Uğurludağ ilçesinde 100 konut inşa edilecek.

TOKİ Burdur Karamanlı’da 283 konut inşa edilecek!

TOKİ tarafından Burdur’un Karamanlı ilçesinde 283 konut inşa edilecek. 7 Haziran tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve sosyal tesis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Avustralya Sydney'de Türklere özel bakım evi inşa edilecek!

Avustralya’nın Sydney kentinde bakıma muhtaç Türk yaşlılar için 102 yataklı bakım evi kurulacak. 3 bin 800 metrekarelik arsaya inşa edilecek bakım evinin inşa planları onaylandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne konser salonu mu inşa edilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturduğu sarayının içine kütüphane ve opera çukuru olan dev konser salonu yaptırıyor. Sarayın bahçesine inşa edilecek dev yapılar için bütçeden 650 milyon lira harcanacak.

Tekirdağ’a Geri Gönderme Merkezi inşa edilecek!

Trakya’nın merkezi Tekirdağ’da Geri Gönderme Merkezi inşa edilecek. Merkezin, Kentin göbeğine inşa edilmek istenmesine tepki gösteren Tekirdağlılar, demografik yapının değişeceği endişesini taşıyor.

Sokhna Dağları'na 40 bin metrekarelik kumsal inşa edilecek!

Crystal Lagoons, Mısırlı gayrimenkul şirketi TatweerMisr ile bir işbirliği gerçekleştirerek Sokhna Dağları'na masmavi sular ile cennet gibi kumsalları getirmeye hazırlanıyor. Toplam büyüklüğü 40 bin metrekare olacak olan kumsal inşa edilecek.

Kadıköy Selamiçeşme üst geçidi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Kadıköy'deki Selamiçeşme Demiryolu Altgeçidi için geri sayım başladı. 30 yıl önce yapılan Selamiçeşme üstgeçidi altgeçit olarak yeniden inşa edilecek.

Arnavutluk Tiran'a Ulusal Arena Stadı inşa edilecek!

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da "Ulusal Arena" adıyla bir stadyum inşa edilecek. Tiran'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, 50 milyon avroya mal edilmesi öngörülen Ulusal Arena'nın tanıtımı yapıldı.

bursaya inşa edilecek yeni okullar Haberi

bursaya inşa edilecek yeni okullar

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bursa’da eğitim alanında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte çok sayıda ortak projeye imza atan Bursa Büyükşehir Belediyesi, öğrenci nüfusunun yoğun olduğu Yavuzselim Mahallesi'ne ‘32 derslikli yeni bir okul’ inşa ediyor. Yavuzselim Ortaokulu’nun yıkılmasını ve yerine yeni bir bina inşa edilmesini içeren protokol, taraflar arasında imzalandı. Protokole göre, inşaatın 3 milyon liralık kısmı Hayırsever İşadamı Yılmaz Avşar tarafından karşılanacak. Geriye kalan miktarı ise Bursa Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Yeni okulun ismini de yine Hayırsever İşadamı Yılmaz Avşar koyacak.

Bursa Valiliği’nde yapılan protokol töreninde bir konuşma gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da merkezi hükümetten alınan desteklerle eğitim alanında önemli çalışmalar yapıldığını belirtti. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ve hayırseverlerin çalışmalara önemli katkılarda bulunduğunu söyleyen Başkan...