21 / 05 / 2024

Burtom Gemlik şubeleşme

Burtom Gemlik şubeleşme

Burtom OSGB İşletme Müdürü Serdar Yüm, iş sağlığı ve iş güvenliğinde aylık sözleşmeli müşteri sayılarının son bir yıl içinde 97'den 700'e ulaştığını ve buna paralel olarak çalışan sayılarının 38'den 45'e yükseldiğini belirtti.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Şok, A101 ve Bim’in şubeleşme yarışı! Şok resmen 10 bini geçti!

Şok Market, 10 bin mağazaya ulaştığını duyurdu. Peki A101 ve Bim'in kaç şubesi var? İşte merak edilen ayrıntılar...

Silkar Endaş, 6 satış noktası açtı!

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Gemlik'te Doğu Planları sorunu çözüme kavuştu!

Bursa Gemlik'te çevreyolunun doğusunda kalan bölgede, ekonomik hayatı durma noktasına getiren Doğu Planları sorunu çözüldü.

Emlak Katılım'dan müşterilerine 'e-şube' hizmeti!

Şubeleşme çalışmalarını hızlandıran ve yılsonuna kadar 50 şube açmayı planlayan Emlak Katılım, aynı zamanda hayata geçirdiği "e-şube" ile müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini bir arada sunuyor.

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini hizmete açtı!

Şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam eden FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı...

FuzulEv’de hedef sürdürülebilir büyüme!

Kurulduğu günden bu yana gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adından sıklıkla söz ettiren FuzulEv, sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda Türkiye’nin her bölgesinde şubeleşmek adına çalışıyor. 

Gemlik'te konutlar maliyetine takas edilecek!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüme ilişkin, yerleşim yeri olan makilik alanlara sağlam ve deniz manzaralı konutlar yapılarak, isteyen vatandaşımızla maliyetine takas edileceğini açıkladı. 

Bursa Gemlik'e yeni mezarlık!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’nde kamulaştırılan alanın mezarlığa dönüştürülmesiyle Gemlik’in en önemli sıkıntılarından biri çözüme kavuştu.

Vakıf Katılım Bursa Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Bursa Şubesi, hizmete açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş,Vakıf Katılım'ın, şubeleşme programıyla bireysel müşterilerin ve KOBİ'lerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve birikimlerini değerlendirirken onlara destek olmayı hedeflediğini ifade etti.

MÜSİAD, yurtdışında 12 şube açacak!

MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt dışında şubeleşme çalışmalarına hız veren MÜSİAD, önümüzdeki 6 ay içinde dünyanın farklı noktalarında 12 şube daha açacak.

Vakıf Katılım'ın Kayseri şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Şubeleşme çalışmalarımızı sürdürerek 2016 sonunda en az 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Burtom Gemlik şubeleşme Haberi

Burtom Gemlik şubeleşme

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde 450 metrekarelik alanda faaliyet gösterdiklerini söyleyen Burtom OSGB İşletme Müdürü Serdar Yüm, iş sağlığı ve iş güvenliğinde aylık sözleşmeli müşteri sayılarının son bir yıl içinde 97'den 700'e ulaştığını ve buna paralel olarak çalışan sayılarının 38'den 45'e yükseldiğini belirtti. Bursa'nın en büyük OSGB'si ve eğitim kurumu olmayı hedeflediklerini vurgulayan Yüm, "Hizmet verdiğimiz sektörlerin başında otomotiv, tekstil ve inşaat geliyor. Bursa ağırlıklı faaliyet gösteriyoruz. gündemimizde yeni yatırımlar bulunuyor. Bu doğrultuda ilk etapta Gemlik ve İnegöl ilçelerinde şubeleşeceğiz" dedi. 


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nm yaptığı hukuki düzenlemelerle yönetmeliklere uyan ve etikten taviz vermeyen bir organizasyon olduklarının altını çizen Serdar Yüm, aynı zamanda sektörün gerektirdiği kalite standardına sahip olduklarını aktardı. Burtom OSGB olarak iş güvenliği uzmanlığı, ilkyardım...