20 / 05 / 2024

Burtom inegöl şubeleşme

Burtom inegöl şubeleşme

Burtom OSGB İşletme Müdürü Serdar Yüm, iş sağlığı ve iş güvenliğinde aylık sözleşmeli müşteri sayılarının son bir yıl içinde 97'den 700'e ulaştığını ve buna paralel olarak çalışan sayılarının 38'den 45'e yükseldiğini belirtti.

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Emlak Katılım'dan müşterilerine 'e-şube' hizmeti!

Şubeleşme çalışmalarını hızlandıran ve yılsonuna kadar 50 şube açmayı planlayan Emlak Katılım, aynı zamanda hayata geçirdiği "e-şube" ile müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini bir arada sunuyor.

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Şişli Meşrutiyet Mahallesi'nde 24 milyon TL'ye icradan satılık otopark!

İstanbul 13. Satış Memurluğu, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Meşrutiyet Mahallesi 941 ada, 164 parselde yer alan 7 adet otopark alanını toplam 23 milyon 958 bin 977 TL'ye icradan satıyor...

Kındılçeşme kamp alanı kullanıma kapatıldı!

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

İnegöl’e modern meydan!

İnegöl Belediyesi’nin modern ve estetik bir görünüme sahip şekilde yeniden düzenlediği Fatih Cami karşısındaki meydan, törenle açıldı.

Vakıf Katılım Bursa Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Bursa Şubesi, hizmete açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş,Vakıf Katılım'ın, şubeleşme programıyla bireysel müşterilerin ve KOBİ'lerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve birikimlerini değerlendirirken onlara destek olmayı hedeflediğini ifade etti.

TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

1 adet konutun konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacağı TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap başvuruları 2016!

1 adet konutun konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacağı TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap'ta başvurular henüz başlamadı.

Vakıf Katılım'ın Kayseri şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Şubeleşme çalışmalarımızı sürdürerek 2016 sonunda en az 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Vakıf Katılım, Gebze'de şube açtı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş "Şubeleşme çalışmalarımızı sürdürerek 2016 sonunda en az 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Fahrettin Baykan: İnegöl'ün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, iş güvenliği yasasının 2 yıldan beri derken üyeleri tarafından yüzde 80-90 uygulandığını belirterek; "Yüzde 100'ünü inşaat sektörü uygulayamaz. Bu kanunu çıkaranlar da inşaat yapsınlar, onlar da uygulayamazlar. O kadar zor" dedi.

Burtom inegöl şubeleşme Haberi

Burtom inegöl şubeleşme

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde 450 metrekarelik alanda faaliyet gösterdiklerini söyleyen Burtom OSGB İşletme Müdürü Serdar Yüm, iş sağlığı ve iş güvenliğinde aylık sözleşmeli müşteri sayılarının son bir yıl içinde 97'den 700'e ulaştığını ve buna paralel olarak çalışan sayılarının 38'den 45'e yükseldiğini belirtti. Bursa'nın en büyük OSGB'si ve eğitim kurumu olmayı hedeflediklerini vurgulayan Yüm, "Hizmet verdiğimiz sektörlerin başında otomotiv, tekstil ve inşaat geliyor. Bursa ağırlıklı faaliyet gösteriyoruz. gündemimizde yeni yatırımlar bulunuyor. Bu doğrultuda ilk etapta Gemlik ve İnegöl ilçelerinde şubeleşeceğiz" dedi. 


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nm yaptığı hukuki düzenlemelerle yönetmeliklere uyan ve etikten taviz vermeyen bir organizasyon olduklarının altını çizen Serdar Yüm, aynı zamanda sektörün gerektirdiği kalite standardına sahip olduklarını aktardı. Burtom OSGB olarak iş güvenliği uzmanlığı, ilkyardım...