21 / 05 / 2024

Buruk Kanalizasyon Kollektörü

Buruk Kanalizasyon Kollektörü

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Sarıçam Bucak Deresi Islahı, Buruk Kanalizasyon Kollektörü ve Akıncılar Yağmur Suyu Kollektörü projelerinin toplu temel atma töreni gerçekleştirildi.

Milyonlarca kişinin hayatına etki eden dev şirket iflasın eşiğinde

15 milyon kişiye hizmet veren ancak son yıllarda 14 milyar sterlinlik borç biriktiren Thames Water iflas etmek üzere. Su ve kanalizasyon sektöründe hizmet veren şirketin CEO'su da istifasını sundu.

Antalya Korkuteli'nin altyapısına 52 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı. Mahallelerin yıllardır süren içme suyu sorunlarını bir bir çözen ASAT, arıtma ve kanalizasyon yatırımları ile ilçenin geleceğini de koruyor.

Antalya Finike'ye 73 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’ye 3 yılda 73 milyonluk yatırım yaptı. 120 kilometrelik kanalizasyon ağıyla örülen, 84 kilometrelik içme suyu hattı yapılan ilçenin alt yapı sorununa köklü çözümler getirildi.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

Sakarya'ya 10 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kadir Albayrak'tan TESKİ şantiyelerine ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Caddesindeki alt yapı, yağmursuyu ve kanalizasyon şantiyesi ile yine Muratlı Caddesindeki Kollektör Hattı Şantiyesini ziyaret etti.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

İZSU 2017'ye 19 yeni yatırımla girdi!

Altyapı yatırımlarında rekora koşan İZSU Genel Müdürlüğü, 2017 yılına 19 yeni yatırımla girdi. İlk etap işler arasında 314 kilometrelik içme suyu, 60 kilometrelik yağmur suyu ve 7 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yatırımı bulunuyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Ordu İkizce'ye 4.1 milyon TL'lik yatırım!

Geçmişten günümüze gelen altyapı sorunlarına, hayata geçirdiği içme suyu ve kanalizasyon projeleriyle tek tek çözüm üreten Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında İkizce ilçesinde yapacağı yatırımları masaya yatırdı.

OSKİ'den Ünye'ye 16,5 milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak.

Altınordu'da 33.5 milyon TL’lik altyapı yatırımı yapılıyor!

‘101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi’ 33 milyon 570 bin TL’lik değeriyle bugüne kadar Altınordu’da yapılan en büyük altyapı yatırımı olacak

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Buruk Kanalizasyon Kollektörü Haberi

Buruk Kanalizasyon Kollektörü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna, Daire Başkanları, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törende bugüne kadar her yağmurda taşan Sarıçam Deresi’nin artık taşmayacağı ve vatandaşların mağduriyetinin engelleneceği vurgulandı.

800 KM ŞEBEKE İLE TÜRKİYE REKORU

2014 yılında 90 km içme suyu, 130 km kanalizasyon şebekesi döşeyen Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, 2015 yılı içerisinde en az 300 km kanalizasyon şebekesi ve 500 km içme suyu şebekesi döşeyerek toplamda 800 km şebeke ile Türkiye’de yatırım rekoru kırmayı hedefliyor.Minimum kaynak, maksimum hizmet ilkesini benimseyen ASKİ, daha önce yaklaşık 60 milyon lira keşif bedeli çıkarılan projeleri yapılan açık ve şeffaf ihaleler neticesinde 21 milyon liraya...