03 / 05 / 2024

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaser Hasan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asal Business Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asal Business Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Sadegh Hosseınnezhad tarafından kuruldu.

Mey Tower Gayrimenkul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Mey Tower Gayrimenkul Emlak Limited Şirketi Esenyurt'ta Ercan Todurga tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Advanced Business Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Business Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım M.H.A. tarafından kuruldu.

Baraka Business Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Business Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Laetica K. Mwanji ve Teddy Bilumbu Tshowa tarafından kuruldu. 

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aymen  Ben Mazouzı ve Davıd Maurıce Razon ortaklığında kuruldu. 

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaser Hasan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Fatih Yargıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tarek Mando tarafından kuruldu.

Fermes Business Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Taahhüt ve Kuyumculuk San.Tic.Anonim Şirketi kuruldu!

Fermes Business Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Taahhüt ve Kuyumculuk San.Tic.Anonim Şirketi, Zeynep Tokis Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Integrated Business Solutıons Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Integrated Business Solutıons Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Khaled Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Başakşehir, Ayazma Mevkii 0-3 K.Yan Yol'da kuruldu.

Multikent Gayrimenkul Skyport Tower’da açılıyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor.

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Haberi

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi


Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Yaser Hasan tarafından kuruldu. 


Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Gayrimenkul alım satımı,iş danışmanlığı işlerini yapmak. -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Nakil vasıtaları, binek araçları,motosiklet,bisiklet,çocuk oyuncakları ve alet edevatı yedek parçaları ticareti ve nakliyeciliğini yapmak. -Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, kara araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. -Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek.......ve anasözleşmesinde yazılı...