06 / 05 / 2024

Butik otel fiyatları

Butik otel fiyatları

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Etstur'dan butik otellerde 9 taksitlik tatil imkanı!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, işadamları ile gezginlerin erişimine açtı. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi ücreti 9 taksitle ödeyebilecek.

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Otel fiyatları yükselince karavana talep arttı! Karavan fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya ve Ferdi Bayrak ortaklığında kuruldu.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Tarihi Sur'da 10 butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır Sur'da teröristlerce tahrip edilen mahallelerde, yöre mimarisine uygun, iki katlı, 268 yatak kapasitesine sahip 10 butik otel inşa ediliyor..

Butik otel fiyatları Haberi

Butik otel fiyatları

Türkiye’de koronavirüs pandemisine karşı alınan tedbirlerin gevşetilmesiyle beraber tatil hareketi de başladı. Hürriyet'ten Burak Coşan'ın haberine göre; çaklarda beklenenden önce yüksek doluluklar yakalanırken, sahil şeridinde bulunan otellere olan ilgi de yavaş yavaş artıyor. 

Turizm de henüz tam olarak istenilen seviyelere ulaşılmasa da özellikle sınav dönemlerinin sona ermesi ve havaların daha da ısınmasıyla beraber Akdeniz ve Ege’deki otellerdeki dolulukların daha da artacağı düşünülüyor. Bu süreçte alternatif tatil arayışları da hızlandı. Tekne ve yat kiralayanların sayısı artarken, daha küçük kapasiteli, daha az odası olan ve butik olarak adlandırılan otellere de ilgi arttı. Hatta 3-4 aile birleşerek 7-8 odalı butik otelleri belli bir süreliğine kapattılar. Virüs nedeniyle daha izole tatil yapabileceklerini düşünen tüketicilerin bu artan ilgisi fiyat artışını da beraberinde getirdi.

TALEPLE FİYAT ARTTI

Türkiye’de...