02 / 05 / 2024

BUTSO binası yenileniyor

BUTSO binası yenileniyor

BURDUR Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasını kaplayan mavi çerçeveler sökülerek cam kaplama yapılıyor. Mavi çerçeveleriyle bilinen BUTSO, yeni yüzüyle cam kaplamalı olacak.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Çatalca Belediyesi Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi, Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binası'nı yeniliyor.

Bosna-Hersek Ankara Büyükelçilik binası yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kardeş ülke Bosna-Hersek Ankara Büyükelçilik binasının tadilat çalışmalarını hayata geçiriyor.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

Aydın ASKF binası yenileniyor!

Aydın'daki amatör kulüplerin gözü, kulağı ve temsilcisi olan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binası yenileniyor.

Antalya Büyükşehir'in hizmet binası yenileniyor!

Yapımına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilk başkanlığı döneminde başlanan ve önceki yönetimce adeta çürümeye terk edilen Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası, yine Menderes Türel tarafından yeniden belediyenin ve halkın kullanımına kazandırılıyor.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Avanos Belediyesi Hizmet Binası yenileniyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, belediye hizmet binasının dış cephesinde mimari yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalar tamamlandığında belediye hizmet binasında büyük bir değişim ve mimari restorasyonda sağlanmış olacak.

Erzincan Belediye Binası'nın çehresi yenileniyor!

ERZİNCAN Belediyesi, hizmet binası olarak kullanılan alanda çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Erzincan Belediye Sarayı karşısında bulunan bölgede çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verildi.

Ordu'daki OBBKT binası yenileniyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Düz Mahalle’de hizmet veren OBBKT binasını daha kullanışlı hale getirmek ve yeniden restore etmek için hazırladığı projeyi ihale etti.

BUTSO binası yenileniyor Haberi

BUTSO binası yenileniyor

Tadilat kapsamında büyük mavi çerçeveler sökülerek yerine ise parlak cam döşendi. Öte yandan, tadilatın bu ay içinde sona ereceği öğrenildi.


Sabah...