04 / 05 / 2024

Buy Homes Turizm Emlak adres 

Buy Homes Turizm Emlak adres 

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Edrıs Moradı tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli  ile Arash Amırfallah  Samıra   ve Saheb Ghalam tarafından  kuruldu.

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Edrıs Moradı tarafından kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Balat Homes Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Homes Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehboob Hamza Dawoodbhoy  tarafından kuruldu.

İstanbul Buy Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Buy Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mustafaoğlu ve Basel Abajı ortaklığında kuruldu. 

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Antalya Homes Yapı Emlak Turizm Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Antalya Homes Yapı Emlak Turizm Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Suna Öksüz Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Homes İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Homes İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erkin Köksal, Mustafa İsmail Öncel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Ulus, Kültür Mahallesi, Esra Sokak'ta kuruldu

Meka Yapı ve Turizm şžirketi davasında son durum!

Kadıköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Meka Yapı ve Turizm Limited şžirketi'nin iflas talebiyle ilgili olarak açılan ve mahkema tarafından verilen ara kararı ilan etti

Doruk Emlak Oto Turizm'e duruşma günü bildirildi!

Tire Asliye Hukuk Mahkemesi, Doruk Emlak Oto Turizm Danışmanlığı Komisyonculuğu'na adres değişikliğinden dolayı dava gününü bildiremediğinden ilanen tebliğ etti

Buy Homes Turizm Emlak adres  Haberi

Buy Homes Turizm Emlak adres 

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Edrıs Moradı tarafından kuruldu.

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi konusu:
-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara,...