02 / 05 / 2024

Büyap Yapı Sultangazi

Büyap Yapı Sultangazi

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Arslan ve Yasin Turgut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 2453/1 Sokak'ta kuruldu.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Sultangazi'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Promen B Yapı İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promen B Yapı İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Güler tarafından kuruldu.

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Vergi yapılandırmalarında son gün 2 Ekim!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yapılandırılan borçların 2. taksit ödemelerinin 2 Ekim akşamına kadar yapılacağını hatırlattı..

Gayrimenkul sektörü BÜYAP’ta buluştu!

BÜYAP'ın üniversite öğrencileri tarafından her yıl merakla beklenen kariyer günü Civil Career; 26 Kasım Cumartesi günü sektörün önde gelen isimlerini Türkiye çapındaki inşaat mühendisi ve mimarlık adaylarıyla sekizinci kez buluşturdu.

ÇB Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇB Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fatih Çelikbilek tarafından 1 milyon TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Rusya ile normalleşme sektöre 700 milyon dolar getirecek!

Rusya ile Türkiye arasında düzelen ikili ilişkilerle ilgili İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, “Sektör ihracatımız 2014 yılında 710 milyon dolardı. Olumlu süreç devam ederse kısa sürede bu rakamı tekrar yakalayacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Türk yapı sektörü Avrupa için atakta!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa’nın en büyük 2’nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan “Paris Batimat 2015”e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FİB Yapı Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Oflaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Diyar Sokak'ta kuruldu.

Karacaören Hes'in 10 taliplisi var!

Karacaören hidroelektrik santrallarının özelleştirme ihalesi için 10 katılımcı başvurdu. Özelleştirme idaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan yazılı açıklamada ihaleye katılmak isteyen firmalar açıklandı.

İMMİB Paris Batimat 2015'te 16 firma ile katıldı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa'nın en büyük 2'nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan 'Paris Batimat 2015'e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

Fethiye HES ihalesine katılacak firmalar belirlendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan açıklamaya göre, Elektrik Üretim AŞ ye ait, Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere, başvuran katılımcılar tespit edildi.

Büyap Yapı Sultangazi Haberi

Büyap Yapı Sultangazi

Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Arslan ve Yasin Turgut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 2453/1 Sokak'ta kuruldu.


Büyap Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...