27 / 05 / 2024

büyük operasyon ali ağaoğlu

büyük operasyon ali ağaoğlu

Yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nun­da gö­zal­tı­na alı­nan iş ada­mı Ali Ağa­oğ­lu'na 3 günlük nezarette kalması pahalıya patladı. Ali Ağa­oğ­lu, İs­tan­bul Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­’n­de ya­şa­dık­la­rı­nı, sor­gu­la­ma sü­re­ci­ni ve bun­dan son­ra­sı­

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Büyük Köşk Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Büyük Köşk Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Ali Başaran tarafından kuruldu.

2022'de kripto paraları bekleyen büyük tehdit ne?

Laykon Bilişim, 2022 senesinde kripto paraları bekleyen büyük tehditleri açıkladı. Laykon Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, bu tehditlere yönelik alınacak önlemleri açıkladı. 

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm için büyük adım!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depreminde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi için Dünya Bankası'nda kredi çekimi için ortak hareket edeceklerini dile getirdi. 

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümü 2021'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

büyük operasyon ali ağaoğlu Haberi

büyük operasyon ali ağaoğlu


17 Ara­lık sa­ba­hı Tür­ki­ye­’nin gün­de­mi­ne bom­ba gi­bi dü­şen yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nun­da gö­zal­tı­na alı­nan iş ada­mı Ali Ağa­oğ­lu, İs­tan­bul Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­’n­de ya­şa­dık­la­rı­nı, sor­gu­la­ma sü­re­ci­ni ve bun­dan son­ra­sı­nı an­lat­tı.

Sa­bah sa­at 06.30’da ken­di­si­ni al­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek, “Ne ol­du­ğu­nu ben de an­la­ma­dı­m” de­di ve so­ru­la­rı­mı­zı şöy­le ce­vap­la­dı:

- Si­ze na­sıl bir açık­la­ma yap­tı­lar?

“Bir so­ruş­tur­may­la il­gi­li ifa­de­ni­zi al­mak is­ti­yo­ruz, bi­zim­le ge­le­bi­lir mi­si­ni­z” de­di­ler. “Pe­ki­” de­dim, gi­yin­dim ve git­tim.

- Ko­nuyu bi­li­yor muy­du­nuz?

 Ha­yır, hiç­bir şey­den ha­be­rim yok­tu.

- Sor­guya ka­dar hüc­re­de mi kal­dı­nız?

 Evet, 4 met­re­ka­re­lik bir hüc­rey­di sa­nı­rım. 3 ki­şiy­dik.

 Hiç uyu­ma­dı­ğım ka­dar uyu­dum

- Ne yap­tı­nız ko­ğuş­ta?

 Uyu­dum. Ha­ya­tım­da hiç uyu­ma­dı­ğım ka­dar uyu­dum.

- Ne­ler his­set­ti­niz?

 Be­nim so­rum­lu­lu­ğum sa­de­ce ken­di­me ol­sa bir şey de­mem. Bin­ler­ce ki­şi­ye ek­mek ve­ri­yo­rum, be­nim­le bir­lik­te yüz­ler­ce fir­ma iş ya­pı­yor. Ben ne­ler dü­şü­nür­ken, ba­şı­ma ge­len­le­re bak. Ken­di ken­di­me...