04 / 05 / 2024

Büyük Yalı proje fiyatları 2016

Büyük Yalı proje fiyatları 2016

2019'un ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Büyük Yalı Evleri'nde ilk olarak birinci etabında 786 konut satışa çıkarıldı. İşte Büyük Yalı Evleri fiyat listesi 2016...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Ahmet Cevdet Yalçıner: Büyük İstanbul depreminde tsunami bekliyoruz!

Beklenen büyük depremi ilgili ODTÜ Kıyı ve Deniz IVIC Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, Marmara'da denizaltı heyelan nedeniyle tsunami olabileceğini söyledi…

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir'den 332.7 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde 332.7 milyon TL'lik yeni proje yaptırılacak..

Antalya'da 4.5 milyar lira değerinde 11 büyük proje inşa ediliyor!

Antalya, yeni yatırımlar için çekim merkezi haline geldi. Şehirde değeri 4.5 milyar lira olan 11 büyük proje inşa ediliyor.

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'de 584 konutluk proje!

Demir Grup Yapı İnşaat, Büyükçekmece'de 584 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ticari birimlerin de yer alacağı proje Aralık 2022'de tamamlanacak..

Proje bazlı yatırım için büyük ilgi var!

Temmuz'da 7.1 milyar liralık sabit yatırım için 600 yatırım teşvik belgesi verildi. Konu ile ilgili konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ''Proje bazlı yatırım için büyük ilgi var" şeklinde konuştu.

Büyük Yalı proje fiyatları 2016 Haberi

Büyük Yalı proje fiyatları 2016

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Zeytinburnu Büyük Yalı projesi 1.500 daire, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. 


2019'un ilk çeyreğinde tamamlanması planlanan Büyük Yalı Evleri'nde birinci etabında 786 konut satışa çıkarıldı.


Büyük Yalı Evleri fiyat listesi 2016!


Büyük Yalı Evleri fiyat listesi metrekare birim bazında 13 bin TL ile 25 bin TL aralığında değişiyor.


İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolunda hayata geçirilen Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri'nde yüzde 10 peşinattan sonra 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. 


111 bin metrekare alanda inşa edilen Büyükyalı İstanbul Evleri'nde daire sahiplerine sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye


Tel: 0212 557 73 73

Web: