27 / 04 / 2024

Büyükçekmece 2015 projeleri

Büyükçekmece 2015 projeleri

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP'nin çalışma toplantısında 2015 yılında hayata geçirilmesi hedeflenen vizyon projelerini anlatarak deneyimlerini paylaştı. Akgün, '' Dünya kenti olacağız '' dedi.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Büyükçekmece Sinanoba sahili yeniden düzenleniyor!

2015 yılında başlattığı yol yapım ve asfaltlama seferberliğini hız kesmeden devam ettiren Büyükçekmece Belediyesi, Sinanoba ve Güzelce mahallelerindeki yol yenileme ve yapım çalışmalarında da sona geldi.

Büyükçekmece Belediyesi'nin Faaliyet Raporu onaylandı!

Nisan ayı birinci oturumunu gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Meclisi'nde Belediye Başkanı'nın 01 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemi ilişkin Faaliyet Raporu kabul edildi.

Büyükçekmece'de kentsel estetik seferberliği başlıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentin daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşturulması için "Kentsel Estetik" seferberliği başlatıyor. "Kentsel Estetik" projeleri ilçenin tarihi ve kültürel kent dokusuna uygun olarak gerçekleştirilecek.

İntes İnşaat Büyükçekmece Belediyesi yapım ihalesi aldı!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015/65002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Büyükçekmece'de 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi'nde üzerinde işyeri bulunan arsa Büyükçekmece 2.İcra Dairesi tarafından 15 Aralık 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi!

Demir İnşaat, 2015-2016 yılı Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı Avrupa'yı hedefliyor!

Demir İnşaat, 2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) mücadele edecek "Büyükçekmece Basketbol"a hem isim hem de forma sponsoru oldu. Takım, bu yıl "Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol" ismiyle devam edecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece basketbol takımına sponsor oldu!

2015 – 2016 yılı Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu Demir İnşaat üstlendi.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsoru!

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsoru oldu. Takım, 2015- 2016 sezonunda Süper Lig'de "Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol" ismiyle mücadele edecek.

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi 2 milyon TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Büyükçekmece 2015 projeleri Haberi

Büyükçekmece 2015 projeleri

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı'na katıldı.


"Taviz vermeyeceğiz" 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede geliştirdiği çağdaş şehircilik anlayışının ortaya koyduğu standardın önümüzdeki dönemde de titizlikle korunarak geliştirileceğini belirtti. Büyükçekmece'nin hem yatırımlar ve altyapı, hem de kültür ve eğitim alanlarında ulaştığı Avrupa standardını daha da ileriye taşımaya kakarlı olduklarını belirten Başkan Akgün; "Sağlıklı ve modern kentleşme konusunda Türkiye'de bir örnek oluşturan Büyükçekmece, bu özelliğini daha da ileriye taşıyarak sürdürecektir. İnsanlarımızın yaşam kalitesini daha da artıracak projelere imza atacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi  hedefi dünya kenti seviyesine çıkmaktır. Çağımızda kentler artık kültürel kimlikleriyle öne çıkmaktadır. Bu bilinçle eğitim ve kültür yatırımlarına daha fazla eğileceğiz. Ülkemizin ve kentimizin dünyaya tanıtılmasında büyük...