03 / 05 / 2024

Büyükçekmece 500 riskli bina

Büyükçekmece 500 riskli bina

Kentsel dönüşüm projeleri İstanbul'da hız kazanmaya başladı. Ne zaman nerede olacağı bilinmiyor. Ama bir gün deprem kapımızı çalacak. İstanbul depreme, kentsel dönüşüm projeleriyle hazırlanıyor.

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Büyükçekmece'de deprem riskli 304 konut yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm kapsamında deprem riski taşıyan 2 adada 22 bloktan oluşan toplam 304 konutun yıkım çalışmalarına başlandı.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de depreme dayanıksız 5 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçede bulunan 5 riskli bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Büyükçekmece’de riskli 8 binanın yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece Belediyesi, olası İstanbul depreminde yıkılacağı tahmin edilen 8 binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece 500 riskli bina Haberi

Büyükçekmece 500 riskli bina
Kentsel dönüşüm projeleri İstanbul'da hız kazanmaya başladı. Ne zaman nerede olacağı bilinmiyor. Ama bir gün deprem kapımızı çalacak. İstanbul depreme, kentsel dönüşüm projeleriyle hazırlanıyor. Riskli bölgelerden biri de Büyükçekmece. Büyükçekmece'de deprem için riskli görülen 7 bina, eş zamanlı yıkıldı. Deprem riskinin her zaman sürdüğünü belirten Hasan Akgün, yapılan çalışmaların da yetersiz kaldığını söyledi. Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında 500 riskli bina bu yıl içerisinde belediye tarafından...