10 / 05 / 2024

büyükçekmece çarmıklı villaları

büyükçekmece çarmıklı villaları

Büyükçekmece 1. İcra Müdürlüğü, Çarmıklı Villalarında yer alan tripleks villayı 1 milyon 200 bin TL'ye satacak. Satış, 6 Ağustos Pazartesi günü 11:30-11:40 saatleri arasında yapılacak

Büyükçekmece’deki ölüm villaları soruşturmasında son dakika: 23 şüpheliye dava açıldı!

İstanbul Büyükçekmece'de temelsiz 144 villadan meydana gelen 8.5 milyar Türk Lirası değerindeki lüks siteye rüşvet karşılığı ruhsat verdiği belirlenen CHP'li belediye hakkında soruşturma tamamlandı. İşte detaylar...

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Büyükçekmece'de risk taşıyan 13 bina daha yıkılıyor!

Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Büyükçekmece'de, risk oluşturan 13 binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar yıkılıyor!

Marmara Denizi Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de risk oluşturan bir binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında İstanbul’un öncü ilçeleri arasında yer alan Büyükçekmece’de riskli yapıların yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürerken bu yapıların yerlerini de depreme dayanıklı modern yapılar alıyor.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi!

Toscana Orizzonte Villaları 2 milyon 392 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi...

Yeşilyaka Büyükçekmece fiyat listesi!

Yeşilyaka Büyükçekmece fiyat listesi 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. Yeşilyaka Büyükçekmece'de villalar Ekim 2017'de teslim ediliyor...

büyükçekmece çarmıklı villaları Haberi

büyükçekmece çarmıklı villaları
İlan şöyle;


TAŞINMAZ MAL AÇIK ARTIRMA İLANI

BÜYÜKÇEKMECE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN


DOSYA NO: 2012/1731 TALİMAT 


Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi vc özellikleri 


TAPU KAYDI : Dosyasında mevcut Büyükçekmece Kaymakamlığı Tapu Sicil Müdürlüğünün 06.06.2012 tarihli ve 10856 sayılı kaydına göre; İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Köyünde kain 507 ada,2 no.lu parsel sayılı 1.210,61 m2. Yüzölçümlü ” B.A.K. İki adet villa ve Arsa " vasfı ile kat mülkiyeti tesisli,bodrum + zemin + 1 kattan ibaret B Blok no.lu kargir binanın .100/200 arsa paylı ( 1 ) no.lu tripleks villanın tamamı borçlu adına kayıtlı olup kaydında dosyanın ihtiyati haciz şerhi ve EB1 no.lu yüzme havuz eklentisi kaydı bulunmaktadır. 


NİTELİKLERİ : Satışa konu taşınmazın tapu kaydı ve ekli çapı mahalline tatbik edilerek çapının zemine uygun olduğu tesbit edilen parselin...