17 / 05 / 2024

büyükçekmece hizmet binası

büyükçekmece hizmet binası

Büyükçekmece Belediyesi'nin yeni hizmet binasının ikinci kısmının temeli törenle atıldı

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

Büyükçekmece'ye eğitim ve araştırma hastanesi şart!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece’deki hastanelerden birinin mutlaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılması talebini yineledi. Akgün, “Belki de ikisi birleştirilir ve tek elden Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet verir” ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

Büyükçekmece Beykent Devlet Hastanesi açılıyor!

Büyükçekmece ilçesi Beykent’te yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin binası, Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek hizmete hazır hale getirildi.

Büyükçekmece'ye yeni müftülük binası inşa edildi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece İlçe Müftü vekili Durmuş Kabakçı'yı makamında ziyaret ederek, yeni yapılan hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bina ruhsatsız mı?

Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan mekanla ilgili ruhsata aykırı yapılan eklemeler için bir süre yıkım kararı alınmıştı. Her sene kiracı değiştiren kaçak yapı son olarak Massal adıyla düğün salonu olarak hizmet vermeye başladı.

büyükçekmece hizmet binası Haberi

büyükçekmece hizmet binası
Büyükçekmece Belediyesi'nin yeni hizmet binasının ikinci kısmının temeli törenle atıldı. 


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hizmet binasının 10 yıllık depreme dayanıklı olacağını söylerken bina özelliklerini ise şu şekilde anlattı:


Roma ve Selçuklu mimarisinden esintiler taşıyan hizmet binasının yapımında 2600 kazık ve 2000 ton demir kullanılacak. Amacımız bu binanın yüzyıllar sonra dahi Büyükçekmece vatandaşlarına hizmet verebilecek tarihi eser olma özelliği taşımasıdır. Projenin olmazsa olmazı ise binada bulunan...