04 / 05 / 2024

Büyükçekmece köprüleri

Büyükçekmece köprüleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Silivri ilçelerinde köprüleri aydınlatmak için tasarım projesi hizmetini 29 Eylül'de ihaleye çıkarıyor. Köprü aydınlatma işinin tasarım projesi 180 günde tamamlanacak.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'nin yolları yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Büyükçekmece Beykent Devlet Hastanesi açılıyor!

Büyükçekmece ilçesi Beykent’te yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin binası, Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek hizmete hazır hale getirildi.

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Büyükçekmece'deki okullar onarılıyor!

Okulların tatile girmesiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Dr. Sadık Ahmet ve Dr. Hasan Akgün ilköğretim okullarında çalışmalara başladı.

Sakarya Büyükşehir'den yeni köprüler!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde başlatılan köprü yapım ve yenileme çalışmalarını değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Hemşerilerimizin mağduriyet yaşamasını asla istemeyiz" dedi

Hatay Büyükşehir'den yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Arsuz İlçesinin Nardüzü Mahallesi’nde ulaşımda büyük bir rahatlama sağlamak amacıyla köprü yapım çalışmasına başladı.

İntes İnşaat Büyükçekmece Belediyesi yapım ihalesi aldı!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015/65002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Dünyanın en büyük vinçleri İzmir Petkim Limanı'na getirildi!

İzmir Aliağa’daki Petkim Limanını 28 yıllığına APM Terminals İzmir işletecek. 450 milyonluk yatırımla APM Terminals İzmir; en büyük konteyner gemilerini elleçleyebilecek olan dünyanın en büyük vinçlerini Çin’den getirdi.

Büyükçekmece köprüleri Haberi

Büyükçekmece köprüleri



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Silivri ilçelerinde köprüleri aydınlatacak. Bu çalışma için tasarım projesi hizmetini ihaleye çıkarıyor. 


İhale; 29 Eylül 2014 tarihinde saat 11.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu'nda gerçekleştirilecek. İş 180 günde tamamlanacak. 



İHALE İLANI: 


2014/108326 İKN İST.B.B.BŞK.SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE İŞLERİ MÜDÜR - Evrak No: 290


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PROJE HİZMETİ ALİNACAKTİR


İSTANBUL GENELİ MİMAR SİNAN TAŞ KÖPRÜLERİNİN MİMARİ AYDINLATMA TASARIM PROJESİ HİZMET ALIM İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


İhale Kayıt Numarası


1 -İdarenin


2014/108326


a) Adresi 19 MAYİS MAHALLESİ AY İTKİN KO I İl CAD. 8 ŞİŞLİ/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası :2123126363 -2123802240


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale dokümanının...