15 / 05 / 2024

Büyükçekmece Köprüsü çöktü mü

Büyükçekmece Köprüsü çöktü mü

ŞİDDETLİ lodosun yol açtığı dalgalar, E-5 Karayolu üzerindeki Büyükçekmece Köprüsü’nde asfaltı çökertti. E-5’in Edirne istikameti uzun süre trafiğe kapandı. Yol, yapılan çalışmalar sonucu yaklaşık 2,5 saat sonra kısmen trafiğe açıldı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Marmara'da beklenen büyük depremin süresi doldu: Deprem uzmanı 'Her an olabilir' dedi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da beklenen büyük depremin süresinin dolduğunu açıkladı. İşte deprem uzmanının o açıklaması... 

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük mayıs müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılacak ödemenin detaylarını öğrenen vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı.

Halkbank'tan büyük sürpriz! Ani kararla para ödemesi kararı aldılar, son tarih var

Halkbank tarafından vatandaşlara büyük bir sürpriz yapıldı. Halbank vatandaşlara yeni yıl için ciddi bir miktarda hediye ödemesi gerçekleştirecek. Detaylara hep birlikte göz atalım...

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Araç sahipleri bu gece yastığa başını rahat koyacak! Akaryakıta gece yarısı büyük indirim geldi

Art arda zam gelen akaryakıtta bu kez indirim gündeme geldi. Araç sahipleri benzin, motorin ve LPG’ye ne kadar indirim geleceğini merak ediyor. Aktarılan son bilgilere göre büyük indirim söz konusu…

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş yatırımcılarını mutlu edecek son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Gümüş için bir gece ansızın büyük bir sıçrama yaşanacak. İşte gümüşte son dakika açıklaması...

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Büyükçekmece Merkez mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Büyükçekmece ilçesi, Merkez mahallesi, 766, 1509 ve 4625 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 03.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Elazığ'daki tarihi Maden Köprüsü çöktü!

Doğal olmayan heyelan riski altında bulunan tarihi Elazığ Maden Köprüsü son dönemde yağışların da etkisiyle yıkıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Büyükçekmece Köprüsü çöktü mü Haberi

Büyükçekmece Köprüsü çöktü mü

 Olay saat 19.30 sıralarında meydana geldi. E-5 Karayolu üzerinde, Büyükçekmece Gölü’nün Marmara Denizi ile birleştiği noktada bulunan Büyükçekmece Köprüsü’nün sol şeridinde, 4-5 metre eninde ve yaklaşık 30-40 santimetre derinliğinde göçük oluştu. Göçük nedeniyle, E-5 Karayolu’nun Edirne istikametinde trafik tamamen durdu. Oluşan araç kuyruğu Beylikdüzü’ne kadar uzadı. 

Emniyet ve Belediye ekipleri çökmenin olduğu noktaya güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. 

Toplu taşım araçlarındaki bazı vatandaşların inerek Büyükçekmece’ye doğru yürüdüğü görülürken, trafik ekipleri de sürücüleri TEM Otoyolu’na yönlendirdi.

2,5 SAAT SONRA KISMEN AÇILDI... 

Yapılan çalışmalar sonucu yol 2,5 saat sonra kısmen trafiğe açıldı. Geçiş, Avcılar yönünde karşılıklı 2 şeritten verilmeye başlandı. Çöken yolun onarılması çalışmalarının sabaha kadar devam edeceği belirtildi.

"LODOS BİZİ DE ETKİLEDİ" 

Bu arada, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de olay yerine gelerek, çalışmaları yerinde inceledi....