30 / 04 / 2024

Büyükçekmecede 4 milyon TLye satılık 5 gayrimenkul

Büyükçekmecede 4 milyon TLye satılık 5 gayrimenkul

Büyükçekmece 2.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Büyükçekmece'de bulunan 1 villa ve 4 arsayı 2 milyon 29 bin TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihaleleri 21 Nisan'da yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan emekli maaş zammı, Ekim ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yeniden gündeme geldi. SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın...

Emekli promosyonundan sonra bir adım da büyükşehirden! 4 bin 500 TL verecekler

Emeklilere yönelik promosyon kampanyasının etkileri devam ederken, bir önemli adım da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye, öğrencilere yönelik yeni bir burs kararına imza attı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir 4 oda 1 salon 7 konut satıyor! 2.4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  Çankaya Kızılırmak-Karakusunlar'da yer alan 7 adet konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir, 25 milyon TL'ye arsa satıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da yer alan arsayı 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle 4 arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatları 15 milyon 105 bin TL'den başlıyor.

İzmir Büyükşehir'den 10.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Balçova, Bornova, Buca ve Güzelbahçe ilçelerinde yer alan 5 arsayı 10 milyon 376 bin 350 TL'ye satıyor...

Büyükçekmecede 4 milyon TLye satılık 5 gayrimenkul Haberi

Büyükçekmecede 4 milyon TLye satılık 5 gayrimenkul

Büyükçekmece Celaliye Mahallesi'nde bulunan 1 villa ve 4 konut alanlı arsa Büyükçekmece 2.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından satışa çıkarıldı. Gayrimenkullere 2 milyon 29 bin TL değer biçildi.


Söz konusu villanın inşaatı halen devam ediyor. Yüzde 80'i tamamlanmış durumda olan villanın dış cephesinde dekoratif mantolama ve içerisinde asansör bulunuyor.


Satışa konu 4 arsa konut alanı olarak ayrılmış durumda. 3 arsanın üzerinde herhangi bir yapılaşma bulunmuyor. Diğer arsanın üzerinde değersiz baraka tarzı yapılar mevcut.


Arsalar ekili dikim arazisi olarak kullanılıyor. Taşınmazların yakın çevresinde tarımsal amaçlı kullanılan parseller var. Arsaların bulunduğu bölgede, su, telefon, elektrik şebekeleri mevcut değil.


Gayrimenkullerin ihaleleri, 21 Nisan 2015 günü saat 14.00 ile 14.45 arasında, Büyükçekmece 2.İcra Müdürlüğü'nde, açık artırma suretiyle yapılacak.

Satış şartları:

1- ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın...