10 / 05 / 2024

büyükçekmecede yeni konut projeleri

büyükçekmecede yeni konut projeleri

Kanal İstanbul, 3. Köprü gibi büyük projelere yakınlığı sayesinde değer artışı yaşayacak bölgelerin başında gelen Büyükçekmece, villa tarzı projelerle ön plana çıkıyor. Göl koruma havzasında villa projelerinin sayılarının artması hedefleniyor...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Belediye'den büyük fırsat! Konut ve ticari alan imarlı 41 arsa satacak! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van'da yer alan 41 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticari alan imarlı olarak belirtildi. 

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Çiftçilere büyük jest! Yeni bir destek veriliyor! Bu desteği hemen alın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çiftçilere 1152 torba ayçiçeği tohumu dağıttı. Düzenlenen törene katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çiftçilere ayçiçeği tohumlarını verdi.

Belediyeden büyük fırsat: Konut imarlı 10 arsa satacak!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı.

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Burçkarakuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

büyükçekmecede yeni konut projeleri Haberi

büyükçekmecede yeni konut projeleri

Büyükçekmece, villa tarzındaki konutlarla gelişiyor. İlçenin tamamında 30 bin villa bulunurken, göl çevresinin yeni inşa edilen projelerle 6 bin villaya ulaşması bekleniyor.


Büyükçekmece, İstanbul'un yerleşim, imar, altyapı ve çevre sorunlarını şehircilik donanımı ile çözmüş, gelişen bir ilçe. Kanal İstanbul, 3. Köprü gibi büyük projelere yakınlığı sayesinde değer artışı yaşayacak bölgelerin başında gelen Büyükçekmece, villa tarzı projelerle ön plana çıkıyor. Büyükçekmece'nin merkezinin dışında kalan deniz kıyılarında ve göl koruma havzasında gerçekleştirilecek villa projelerinin sayılarının artması hedefleniyor. 


İlçenin tamamında 30 bin villa bulunurken, göl havzasında 3 bin villa yer alıyor. Bu sayının inşa edilecek yeni projelerle 5-6 bini yakalaması bekleniyor. Belediyenin yeni planlamalarıyla birlikte, bölgeye 50 bin villa daha yapılacağı hesap ediliyor. 


Yüksek gelir grubu Eva Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Yöneticisi Gökçen Taşkın'ın...