18 / 07 / 2024

Büyükçekmecedeki okullar yenilendi mi

Büyükçekmecedeki okullar yenilendi mi

Büyükçekmece Belediyesi her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim dönemi öncesinde de ilçe genelindeki okulların bakım, tadilat ve temizlik işlerini yaptı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Kırtasiye ürünlerine büyük zam! Kesenin ağzını sonuna kadar açın

Okulların açılmasına sayılı günlerin kala,  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerine büyük zam geldiğini açıklayarak merdiven altı yerler için uyarılarda bulundu.

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece’de 5 yılda 1200 bina yenilendi!

Kentsel dönüşümde önemli bir yol kaydeden İstanbul Büyükçekmece’de son 5 sene içerisinde 1.200 bina yenilendi.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

Manisa Gördes'in mahalleleri büyükşehirle yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in 4 mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileyerek, vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Büyükçekmece'deki 27 okul onarıldı!

Büyükçekmece Belediyesi her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim dönemi öncesinde de ilçe genelindeki okulların bakım, tadilat ve temizlik işlerini yaptı.

Büyükçekmece'nin parkları yenilendi!

Türkiye'nin en fazla yeşil alanına sahip ilçelerinden biri olan Büyükçekmece, yeni yapılan ve yenilenen parklarıyla hem yeşil alanlarını arttırıyor, hem de çok daha renkli bir görünüme kavuşuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 13.’sü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları kötü alışkanlıklardan korumak adına gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları’nın bu yıl 13.’sü açıldı.

Ordu Büyükşehir'den Ünye'ye halı saha!

Okulların altyapısını güçlendirerek öğrencilerin daha iyi imkanlarda eğitim ve öğretim görmesi amacıyla eğitime destek vermeyi sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesindeki bazı eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını giderdi.

Büyükçekmecedeki okullar yenilendi mi Haberi

Büyükçekmecedeki okullar yenilendi mi


Büyükçekmece Belediyesi her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim dönemi öncesinde de ilçe genelindeki okulların bakım, tadilat ve temizlik işlerini yaptı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her zaman için önceliğin eğitim konusu olduğunu vurguladı.


Okulların Tüm Eksikleri Giderildi


Türk milli eğitimine ve Büyükçekmece'ye kazandırdığı 27 okulla "Okulcu Hasan" olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğrenci ve öğretmenlerin daha iyi bir ortamda eğitim öğretim dönemini geçirebilmeleri için ilçe genelindeki okulların tüm eksiklerini giderdi. Okulların kapanmasıyla birlikte harekete geçen belediye ekipleri, ilçe genelindeki okulların eksiklerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek, çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında pek çok okulun tadilat işleri yapılırken, okullarda ihtiyaç duyulan malzemeler de tamamlandı. Okullar açılmadan bir kaç önce de, öğrenci ve öğretmenlerin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim...