21 / 05 / 2024

Büyükçekmecedeki yollar yenilendi

Büyükçekmecedeki yollar yenilendi

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyükçekmece Belediyesi bu yıl içinde toplam 100 bin ton sıcak asfalt dökecek.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Elektrikte büyük kriz kapıda! Zorunlu elektrik tüketimi masada...

Rusya’nın doğalgaz vanalarını kapatmasının ardından elektrik üretiminin büyük bölümünü doğalgaz ile karşılayan Avrupa, elektrik konusunda ağır tedbirler almaya hazırlanıyor. Avrupa ülkeleri tüketimi düşürmenin yollarını da arıyor.

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Adil Karaismailoğlu: Bisiklet yolları en büyük önceliğimiz!

Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge bugünkü yazısında bisiklet yollarını kaleme aldı. İşte "Ulaştırma Bakanı: Bisiklet yolları en büyük önceliğimiz" başlıklı o yazı...

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Büyükçekmece’de 5 yılda 1200 bina yenilendi!

Kentsel dönüşümde önemli bir yol kaydeden İstanbul Büyükçekmece’de son 5 sene içerisinde 1.200 bina yenilendi.

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç'ün yüzde 94'ü tamam!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na "Büyük Göç"ün yüzde 94'ünün bu sabah saat 08.00 itibarıyla tamamlandığını açıkladı. 

İstanbul Havalimanı'na büyük taşınmada bu yollara dikkat!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 5-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan büyük taşınma öncesi İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılması planlandı.

THY'nin 'Büyük Göç'ünün tüm detayları belli oldu!

Türk Hava Yolları'nın taşınma süreci başlıyor. 1000 TIR'la yapılacak 'Büyük Göç'ün tüm detayları belli oldu.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

Büyükçekmecedeki yollar yenilendi Haberi

Büyükçekmecedeki yollar yenilendi

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyükçekmece Belediyesi bu yıl içinde toplam 100 bin ton sıcak asfalt dökecek. Çalışmalar Eş Zamanlı Sürdürülüyor Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler halkın yoğun olarak kullandığı yollar ve sokaklara öncelik vererek, asfaltlama ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok mahallede, cadde ve sokaklara sıcak asfalt dökülürken, bozuk olan yollarda da bakım onarım çalışmaları yapılıyor. Güzelce Mahallesi'nde asfaltlama çalışmaları devam ederken, Cumhuriyet Mahallesi'nde ise, Moda Caddesi ve E 5 karayoluna paralel olan yollarda asfaltlama çalışması yapıyor. Atatürk Mahallesi, Ahmet Yesevi Sokak'ta kaldırımların yenilenmesinin ardından mevcut olan bozuk yol yenileniyor.  Hizmetler Artarak Devam Edecek Yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Bu sene yol konusunda bir rekora gidiyoruz. Yaklaşık 100...