15 / 05 / 2024

büyükçekmede fakülte

büyükçekmede fakülte

Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde 11 bin 892 metrekare inşaat alanı üzerine akülte, Yüksekokul veya Eğitim Kurumları inşaatı yapılması ve 30 yıllık işletmesi ihalesi yapılacak...

Büyük depremler yaşanabilir!

Önceki gün Siirt'te yaşanan deprem sonrasında uzmanlar tarafından uyarılar peş peşe geldi. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, bölgede daha büyük depremlerin yaşanabileceğini belirtti.

Van iç havzasındaki büyük barajlar deprem riski altında uyarısı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tosun, Van iç havzasındaki büyük barajların deprem riski altında bulunduğunu dile getirdi.

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.

Erzurum kentsel dönüşümle büyük değişim yaşadı!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenen, Uluslararası Kış Kentleri Sempozyumu’nda Erzurum’u anlattı.

Aydın Üniversitesi'nden Büyükçekmece'ye yeni kampüs!

Aydın Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü için çalışmalar sürüyor. Büyükçekmece Atirus Alışveriş Merkezi yanında inşa edilecek olan Aydın Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Fakültesi'nde 3 bin 500 kişinin eğitim alması planlanıyor.

Dünya'nın en büyük 4. hastanesi Ankara'ya inşa edilecek!

Ekonomi Kulübü’nün konuğu olan Melih Gökçek Arap işadamlarından içinde tıp, diş ve eczacılık fakültelerini barındıran dünyanın en büyük 4. hastanesinin Ankara’ya kurulmasının sözünü aldığını belirtti...

İstanbul, Erzincan ve Elazığ için büyük deprem uyarısı!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, "Marmara'da İstanbul bölgesinde, Erzincan'ın doğusunda Erzincan Karlıova arasında büyük bir deprem bekliyoruz." dedi.

Nevnihal Erdoğan: Kentsel dönüşüm 20 yılda büyük bir sorun oldu!

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nevnihal Erdoğan Kentsel Dönüşümün Kocaeli için önemli bir sorun haline geldiğini belirtti. Erdoğan 'Kentsel dönüşüm 20 yılda büyük bir sorun oldu' dedi.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu akademik çevrelerden büyük ilgi görüyor!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi akademik çevrelerden büyük ilgi görüyor. Yıldız Teknik, Boğaziçi, İstanbul Teknik ve İstanbul üniversitelerinin inşaat mühendisliği ve mimarlık fakültelerinde okuyan öğrenciler köprü inşaatını ziyaret etti...

Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nun kırsal kesim üzerinde etkileri neler?

Aziz Kocaoğlu. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisleri Odası tarafından, Türkiye'de Tarım Öğretiminin 168. Yıldönümü' nedeniyle düzenlenen ve 'Büyükşehir Belediyesi Kanununun Kırsal Kesim Üzerine Etkilerinin tartışıldığı paneli yönetti.

Büyükçekmece Belediyesi üniversite yaptıracak!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı 3 bin 60 metrekar arsa üzerine intifa hakkı tesis edilmek üzere fakülte ve meslek yüksek okulu yaptırmak için 3 Aralık 2013 tarihinde ihale düzenliyor.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi buluştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğini geliştirecek olan ‘Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buluşmaları’ çalışması başladı

büyükçekmede fakülte Haberi

büyükçekmede fakülte
Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde 3 bin 60 metrekare alana sahip arsa üzerine Fakülte, Yüksekokul veya Eğitim Kurumları inşaatı yapılması ve 30 yıllık işletmesi ihalesi  Büyükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.


Toplam değeri 12 milyon 70 bin 775 TL olan ihale 20 Kasım 2012 tarihinde saat 10:00'da Büyükçekmece Belediye Binası Encümen Salonu'nda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için