11 / 05 / 2024

Büyükdeniz Yapı adres

Büyükdeniz Yapı adres

Büyükdeniz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi, Burak Büyükdeniz tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım 2013 tarihinde Başakşehir Bölgesi, Erciyes Sokak'ta kuruldu

İstanbul nasıl taşınacak? Uzmanlardan 24 yaşından büyük yapılar riskli sayılsın önerisi!

İstanbul’da özellikle 99 depremi öncesi yapılar büyük risk taşıyor.  Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar 1999’dan önce inşa edilen neredeyse tüm yapıların riskli statüsünde sayılması gerektiğini söyledi...

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Meksika'da Maya uygarlığına ait bilinen en büyük ve en eski yapı keşfedildi!

Maya uygarlığı tarafından yapılan, bilinen en eski ve en büyük yapı keşfedildi. Dikdörtgen biçimindeki devasa yapının MÖ 1000 ile 800 yılları arasında inşa edildiği tahmin ediliyor...

Avenue İstanbul Evleri Büyükçekmece adres!

Avenue İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında gerçekleşecek. Ön talep sürecinde olan proje İstanbul Büyükçekmece'de Gül İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Silopi’de damda yatana büyük balkonlu konut!

Terör mağdurlarına 36 bin konut bu yıl sonuna kadar teslim edilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, yöreselliğe dikkat edildiğini belirterek, “Silopi’de damda yatma adedi var, balkonları büyük yapılıyor” dedi.

Afrika’da büyük altyapı yatırımlarına ve konuta talep var!

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, 39 yıldır Türk yapı sektörünün ve Bölgenin en büyük fuarı 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde yapı sektörünü buluşturuyor.

Sur Yapı'dan peşinatsız, küçük yaksitlerle büyük yatırım!

Sur Yapı, Ekim ayı boyunca geçerli olacak ‘’Peşinatsız Küçük Taksitlerle Büyük Yatırım’’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında peşinatsız ve teslime kadar uygun taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Muttalip'e yapılacak büyük alt yapı yatırımının temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ ortaklığında Muttalip’te yapımına başlanacak olan büyük alt yapı yatırımının temeli dün Muttalip Meydanı’nda düzenlenen törenle atıldı.

İnşaat ve yapı sektörü büyümeye devam ediyor!

Son yıllarda büyük bir yükseliş gösteren inşaat ve yapı sektörü büyümeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm, yenilikler ve projeler derken Türkiye, dünyanın aranılan yüzü olmaya başladı.

Sur Yapı Mirage Residence'de küçük taksitlerle büyük yatırım!

"Sur Yapı Mirage Residence'de küçük taksitlerle büyük yatırım" sloganıyla tanıtılan Mirage Residence Güneşli'de daire fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim uygulanıyor.

AŞTİ yerine daha büyük bir proje yapılacak!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, AOÇ arazisi içerisinde bulunan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmesi yapılan AŞTİ yerine 4,5 emsalle büyük bir konsept proje hazırlığı olduğu iddiasını öne sürdü.

Büyükdeniz Yapı adres Haberi

Büyükdeniz Yapı adres

Büyükdeniz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi, Burak Büyükdeniz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Büyükdeniz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Büyükdeniz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi adres: Başakşehir, Erciyes Sokak, 2. etap D Blok...