14 / 05 / 2024

Büyükdere Yapı

Büyükdere Yapı

Büyükdere Yapı Yatırım Anonim Şirketi Halim Kantar, Cemal Gül ve Yusuf Küçükbektaşoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul nasıl taşınacak? Uzmanlardan 24 yaşından büyük yapılar riskli sayılsın önerisi!

İstanbul’da özellikle 99 depremi öncesi yapılar büyük risk taşıyor.  Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar 1999’dan önce inşa edilen neredeyse tüm yapıların riskli statüsünde sayılması gerektiğini söyledi...

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Meksika'da Maya uygarlığına ait bilinen en büyük ve en eski yapı keşfedildi!

Maya uygarlığı tarafından yapılan, bilinen en eski ve en büyük yapı keşfedildi. Dikdörtgen biçimindeki devasa yapının MÖ 1000 ile 800 yılları arasında inşa edildiği tahmin ediliyor...

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Büyükdere Caddesi nazım imar planı yeniden askıda!

İstanbul Sarıyer-Kağıthane İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Silopi’de damda yatana büyük balkonlu konut!

Terör mağdurlarına 36 bin konut bu yıl sonuna kadar teslim edilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, yöreselliğe dikkat edildiğini belirterek, “Silopi’de damda yatma adedi var, balkonları büyük yapılıyor” dedi.

Hülya Avşar Büyükdere'deki köşkünü 50 bin TL'ye kiraya verdi!

Hülya Avşar 1997'de, 2.5 milyon dolara Büyükdere'de 150 yıllık tarihi bir köşk satın almıştı. Avşar, kızı Zehra ile birlikte Tarabya'daki evine geçti ve köşkünü aylık 50 bin TL'ye bir finansçıya kiraya verdi

Büyükdere Yapı Haberi

Büyükdere Yapı

Büyükdere Yapı Yatırım Anonim Şirketi Halim Kantar, Cemal Gül ve Yusuf Küçükbektaşoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.


Büyükdere Yapı Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;Amaç Ve Konu: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1. İnşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, sanayi tesisleri, alt yapı ve üst yapı inşaatları, otel, hastane, turistik tesis işletmeleri ve her türlü bina inşaatları yapmak, veya yaptırmak. Bu amaçla arazi veya arsa satın almak, kiralamak, satmak. Kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak, ve sözleşmeye istinaden binalar yapmak, hasılat paylaşımı inşaat sözleşmeleri yapmak ve sözleşmeye istinaden binalar yapmak. Tüm bina inşaatlarını, tadilatlarını ve tamiratlarını yapmak, yaptırmak, Kısmen yada tamamen inşaat taahhüt işlerine girişmek, bu amaçla iş makinaları almak, kiralamak, satmak, kiraya...