05 / 05 / 2024

Büyükorhan Merkez Camii son hali

Büyükorhan Merkez Camii son hali

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, dağ yöresinin en büyük camisi olan 5 katlı Büyükorhan Merkez Camii inşaatının 2015 yılında bitirilerek ibadete açılacağını söyledi...

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

Bursa Büyükorhan'da 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arsa sahibi olabilirsiniz! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa Büyükorhan'da yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Büyükorhan'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Bursa Büyükorhan'a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL'den başlayan taksitlerle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Büyükorhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 ucuz konut projesi...

Büyükçekmece Merkez 1/1000 ve 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Merkez Mahallesi, 766, 1509 ve 4625 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 09.07.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Merkez mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Büyükçekmece ilçesi, Merkez mahallesi, 766, 1509 ve 4625 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 03.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bursa Orhaneli ve Büyükorhan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bursa İli, Orhaneli ve Büyükorhan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31226 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Büyükorhan Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Bursa Büyükorhan ve Orhaneli'de acele kamulaştırma kararı!

Bursa İli, Büyükorhan ve Orhaneli ilçelerinde Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projelerinin gerçekleştirilebilmesi için acele kamulaştırma kararı verildi.

Bağcılar Yüzyıl Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da 2 bin 900 kişilik kapasiteye sahip olan Yüzyıl Merkez Camii’nin temeli törenle atıldı. 

Büyükorhan Merkez Camii son hali Haberi

Büyükorhan Merkez Camii son hali

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, dağ yöresinin en büyük camisi olan 5 katlı Büyükorhan Merkez Camii inşaatının 2015 yılında bitirilerek ibadete açılacağını söyledi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, yetersiz kaldığı için 2,5 yıl önce yıkılarak yenisinin yapımına başlanan Büyükorhan Merkez Camii’nin inşaatının hız kazandığını belirtti.

Büyükorhan’ın nüfusu olan 3 bin kişi kapasiteye sahip olan caminin 5 katlı olduğunu hatırlatan Başkan Taş, “Camimizin inşaatı Büyükorhan Camii Yaşatma Derneği tarafından yaptırılıyor. Hayırseverlerin desteğiyle yapılan camimiz 5 katlı ve 3 bin kişi kapasiteli olacak. İlçemizde kış şartları ağır olduğu için özellikle Cuma namazlarında vatandaşlarımız dışarıda namaz kılmak zorunda kalmayacak” dedi.

Büyükorhan Merkez Camii inşaatının bu yıl tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Hasan Taş, 2015 yılında inşaatın bitirilerek ibadete açılacağını...