21 / 05 / 2024

Büyükorhan projeleri

Büyükorhan projeleri

Bursa'nın dağlık ilçelerinden Büyükorhan 'da Büyükşehir ile Büyükorhan belediyeleri tarafından 2015 yılında hayata geçirilecek projelerle ilçe halkı hem ekonomik, hem de sosyal açıdan refaha kavuşacak.

Hasan Taş: Büyükorhan projelerle kalkınacak!

Bursa ’nın dağ ilçelerinden Büyükorhan’da Büyükşehir ile Büyükorhan belediyeleri tarafından 2015 yılında hayata geçirilecek projelerle ilçe halkı hem ekonomik, hem de sosyal açıdan refaha kavuşacak.

Bursa Büyükorhan'da 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arsa sahibi olabilirsiniz! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa Büyükorhan'da yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Büyükorhan'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

TOKİ Bursa Büyükorhan'a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL'den başlayan taksitlerle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Büyükorhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Bursa Orhaneli ve Büyükorhan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bursa İli, Orhaneli ve Büyükorhan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31226 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tahir Büyükakın: Millet Bahçeleri için büyük emek harcıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıkladama “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yakın bir şekilde çalışarak kentimize kazandıracağımız Millet Bahçesi projeleri için de büyük emek harcıyoruz." dedi.

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Büyükorhan Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Büyükorhan projeleri Haberi

Büyükorhan projeleri


Bursa'nın dağlık ilçelerinden Büyükorhan'da Büyükşehir ile Büyükorhan belediyeleri tarafından 2015 yılında hayata geçirilecek projelerle ilçe halkı hem ekonomik, hem de sosyal açıdan refaha kavuşacak. 

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, "TOKİ ile Büyükorhan'da 100 konutluk alt gelir grubuna yönelik bir çalışmamız var. Bunun olurunu aldık.  Bölgemizde hayvancılığı canlandırmak için hazırladığımız projeler yakında hayata geçecek. İlçemizde iş bulamayan Bursa'ya göç ediyor. Göç edenler ise geri dönmek istiyor. Yayla turizmini, tarımı ve hayvancılığı geliştirebilirsek, ilçe yollarındaki eksiklikleri de tamamlarsak göçü zaten tersine döndürmüş olacağız" dedi. 



Milliyet...