15 / 05 / 2024

Büyükşehir Başkanı menderes Türel

Büyükşehir Başkanı menderes Türel

Döşemealtı’nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Başkanı Türel, yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Antalya Büyükşehir'den barakada yaşayan aileye yeni ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, Antalya'da barakada yaşayan 6 kişilik aileye hayırsever vatandaş ve işadamları ile birlikte yardım eli uzatarak prefabrik ev yaptı. 

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan koltuğa Engin Tekintaş seçildi...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Büyükşehir Başkanı menderes Türel Haberi

Büyükşehir Başkanı menderes Türel

Döşemealtı’nda muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Menderes Türel, Kömürcüler Mahallesi’nde halkla buluştu. Döşemealtı’nın Antalya’nın en önemli ilçelerinden biri haline geleceğini belirten Başkan Türel, “Yaptığımız önemli yatırımlar Döşemealtı’nı daha da taçlandırıyor. Bu Döşemealtı için büyük şans. İlçenin ulaşım problemlerini çözüyoruz. Hem Büyükşehir olarak asfalt yatırımları hem de Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte projelendirerek gerçekleştirdiğimiz yatırımlar Döşemealtı’nı bir anda farklı konuma getiriyor. Yol medeniyettir. Yolun gittiği yere medeniyet kendiliğinden gider” dedi.

Konyaaltı ile birleşecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı’nı yakından ilgilendiren Batı Çevre Yolu, Kuzey Çevre Yolu, Kızılkaya yolu yapımı ve durumu ile ilgili bilgi verdi. Döşemealtı için büyük hayalleri olduğunu ifade eden Türel, “En önemlisi Döşemealtı’nın bağlantı yollarının çevreyolları ile birleşmesiydi. Batı Çevre Yolu’nun Uncalı’ya kadar olan 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Şimdi Duraliler’den,...