27 / 04 / 2024

büyükşehir belediyesi bahçıvanlık kursu

büyükşehir belediyesi bahçıvanlık kursu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde bahçıvanlığı öğrenmek ve bahçıvan olmak isteyenler için 2013 II. dönem bahçıvanlık kursunu başlatıyor....

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parselini sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parseli ihale ile sattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 arsasını sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yaka, Bahçebaşı, Kavaklıbağ mahalleri ile Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde satışa çıkardığı 28 parselden 18'i satıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 28 arsasını satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka Mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulünü ihale ile satışa çıkarıyor. 

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “Bahçıvanlık Kursu”nun bu yılki birinci dönem dersleri başladı. Kursun kontenjanı talep üzerine 400’den 500’e yükseltildi.

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu kayıtları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Bahçıvanlık Kursu” kayıtları başladı. Kursa ilk günden 150 kişi başvuruda bulundu.Başvurular 9 Nisan’da sona erecek.

Antalya Büyükşehir'den En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere yarışma düzenliyor. “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda toplam 35 bin lira para ödüllü verilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden evi yarım kalan aileye destek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Başiskele ilçesinde yer alan Aksığın Köyü’nde yaşayan Şemsi Kaplan’a ev yapımında kullanmak üzere malzeme desteği sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden okullara malzeme desteği!

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi: 'Yıkım keyfi değil'

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kamuya ait alanı işgal ettiği gerekçesiyle Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir kafenin bahçesinde gerçekleştirilen yıkımın 'keyfi' değil, hukuk çerçevesinde yapıldığını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Sinan Paşa Külliyesi açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, "Tarihi bir eserin yıkıldığı' şeklindeki değerlendirmelerin bilgi eksikliğinden kaynaklandığı düşünülmektedir. Tarihi yapının bahçe duvarları, yapıyla yaşıt değildir, yakın tarihte yapılmış duvarlardır" denildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bahçıvanlık Kursu başladı!

Bahçıvanlık Kursu’nun, Ulus Yüzüncü Yıl Çarşısı’ndaki 5 günlük teorik eğitiminde; Çevre Bilgisi, Bitki Koruma, Budama Teknikleri, Salon Bitkileri, Bahçe Bitkileri gibi farklı konularda 16 ders verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bahçıvanlık Kursu başvuru süresi uzatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği “ Bahçıvanlık Kursları ”na yoğun ilgi üzerine kontenjan artırılarak, başvuru süresi 10 Nisan Cuma gününe kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bahçıvanlık Kursu başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, her yıl düzenlediği ve artık Başkent’te geleneksel hale getirdiği “Bahçıvanlık Kursu”na başvurular, 30 Mart Pazartesi günü başlıyor. Başvurular, 3 Nisan Cuma günü sona erecek.

büyükşehir belediyesi bahçıvanlık kursu Haberi

büyükşehir belediyesi bahçıvanlık kursu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası Park Bahçeler Müdürlükleri ile Eyüp ve Maltepe  Halk Eğitim Merkezleri işbirliğinde ve İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. koordinatörlüğünde Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen ve meraklılarının sabırsızlıkla beklediği Bahçıvanlık Kursu; Haliç Eğitim Merkezi için 18 Eylül 2013 ve İdealtepe Eğitim Merkezi için 20 Eylül 2013 tarihlerinde başlayacak.


Bahçıvanlık Kurslarına meslek sahibi olmak isteyenler, bahçıvanlığı daha profesyonelce sertifikalı olarak yapmak isteyen bahçıvanlar, çiçekçi-fidancı esnafı, peyzaj-ziraat-orman fakültelerinden yeni mezun mühendis, mimar ve teknikerlerden  pratik tecrübelerini arttırmak isteyenlerin yanında hobi olarak yapmak isteyen yediden yetmişe okur yazar olan herkes katılabiliyor. Dersler; haftada 3 gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri 08:30-16:10 saatleri arasında otuzaltı (36) işgünü (288 saat) boyunca devam edecek ve kurslar 18 ve 20 Aralık...