06 / 05 / 2024

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir ilçesinde 151 kilometre içmesuyu, 128 kilometre de kanalizasyon şebekesi döşeyeceklerini söyledi. Çakır, Başkan Vahap Küçük’ten projeleri hakkında bilgiler aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menderes Havza Atık Su Arıtma Tesisi'nde yılda 2 bin ton arıtma çamuru güneş enerjisiyle kurutuluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 6 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında toplandı. Toplantıda Merkez Hal Tesisleri, Gebze Mezbaha Tesisleri ve İzmit Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda yer alan işyerleri açık teklif usulüne göre kiralandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, "Burada onlarca kaçak yapı var. Çoğu hazine arazisinde veya kıyı kenar şeridi içinde bulunuyor. Önümüzdeki haftada yıkımlar devam edecek." dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 adet iş yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi'nden 20 milyon TL'lik yatırım!

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İrfan Sönmez, açılışını gerçekleştirdikleri Kent Parkı’nın 470 bin metre kare alan üzerinde aynı anda binlerce yurttaşa hizmet verebilecek bölgenin önemli parklarından birisi olduğunu söyledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'ne yeni hizmet binası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt; Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirtti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende, mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 adet iş yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 11 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2 adet işyerinin satış, 11 işyerinin de kiralama ihaleleri yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen Haberi

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin kalkınmasını sağlayacak projeleri bir bir hayata geçirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün Doğanşehir’e yaptığı ziyaret sırasında Sanayi çarşısında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediyesi’ni de ziyaret ederek, Başkan Vahap Küçük’ten projeleri hakkında bilgiler aldı.

Ziyarete Başkan Çakır’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları ve şube müdürleri ile teknik personel katıldı.

Doğanşehir Belediyesi ziyareti sırasında, ilçede yapılacak çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bir brifing verildi. Brifingde; Doğanşehir’in sorunlarının çözümü için hazırlanan projeler sunum eşliğinde bir bir anlatıldı.

Küçük: Doğanşehir’i güzel günler bekliyor 

Doğanşehir’in daha güzel ve yaşanılabilir bir yer haline gelmesi için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir’i bundan sonra ki süreçte güzel günlerin...