02 / 10 / 2024

Büyükşehir belediyesi personel istihdamı

Büyükşehir belediyesi personel istihdamı

Büyükşehir belediyesi teşkilatı nedir?: Büyükşehir belediyesi teşkilatı; norm kadro esaslarına uygun olarak genel sekreterlik, daire başkanlıkları ve müdürlüklerden oluşuyor. Büyükşehir belediyesinde başkan yardımcısı yer almıyor...

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak...

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından istihdam edilmek üzere okul öncesi öğretmeni kadrosuna personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, belirtilen başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İzmir'de çalışmak isteyen vatandaşları ilgilendiren haber büyükşehir belediyesinden geldi. Buna göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Başvruu şartları neler ve hangi kadrolara alım yapılacak? 

Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmetli personel alımı yapacağını duyurdu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel tarafından 15 hizmetli personel alacağı açıklandı. Yapılan açıklamada, başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan duyuru kapsamında, başvuru şartları neler? Başvuru belgeleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER A.Ş. kapsamında istihdam edilmek üzere 32 yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 77 personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER A.Ş tarafından toplam 77 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre başvuru şartları neler ve  kimler başvuru yapabilecek? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Büyükşehir belediyesi personel istihdamı Haberi

Büyükşehir belediyesi personel istihdamı

Büyükşehir belediyesi teşkilatı nedir?

Büyükşehir belediyesi teşkilâtı; norm kadro esaslarına uygun olarak genel sekreterlik, daire başkanlıkları ve müdürlüklerden oluşuyor.


Söz konusu birimlerin kurulması, kaldırılması veya birleştirilmesi büyükşehir belediyesi meclisinin kararı ile oluyor.


Büyükşehir belediyesinde başkan yardımcısı bulunmuyor. Hizmetlerin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için, genel sekretere yardımcı olmak üzere, nüfusu üçmilyonun üzerindeki büyükşehir belediyelerinde en fazla beş, diğerlerinde en fazla üç genel sekreter yardımcısı atanabilir.


Büyükşehir belediyesinde hizmetlerin yürütülmesi belediye başkanı adına onun direktifi ve sorumluluğu altında mevzuat hükümlerine, belediyenin amaç ve politikalarına, stratejik plânına ve yıllık programlarına uygun olarak genel sekreter ve yardımcıları tarafından sağlanır.


Büyükşehir belediyesi personel istihdamı

MADDE 22.- Büyükşehir belediyesi personeli büyükşehir belediye başkanı tarafından atanır.  Personelden müdür ve üstü unvanlı olanlar ilk toplantıda büyükşehir belediye meclisinin bilgisine sunulur.


Genel sekreter,...