27 / 04 / 2024

Büyükyoncalı artık parsel

Büyükyoncalı artık parsel

Saray Belediye Meclisi, atıl durumda bulunan eski Askerlik Şubesi ve tamamlanmayan Öğretmen Evi'nin belediyeye tahsis edilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'na talepte bulunacak. Büyükyoncalı'daki artık parsellerin satışı da karara bağlandı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan İstanbul depremi açıklaması: Zamanı belli olmasa da büyüklüğü yaklaşık 6,4'tür!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş, X sosyal medya hesabından beklenen İstanbul depreminin büyüklüğünün 6.4 olacağını söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Mücevher ihracatında büyük artış! 3 milyar doları aştı

Mücevher ihracatında, haziran ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla büyük artış yaşandı. Buna göre mücevher artışı haziran ayında 13,10 artışla 3 milyar 50 milyon dolara ulaştı.

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Artçı depremler büyük depremin şiddetini azaltır mı? Kaç şiddetinde deprem hissedilir?

Artçı depremlerin büyük depremlerin şiddetini azaltma özelliği var mı? Kaç şiddetindeki depremler evi yıkar? bu ve benzeri sorular vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Kurban fiyatlarını gören şoke oluyor! İşte 2023 kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları!

Kurban Bayramı öncesi kurban fiyatların araştıran vatandaş şaşkına dönmüş durumda. Büyükbaş hayvan sayısındaki azalma ve maliyetlerdeki artış nedeniyle kurban fiyatları geçen yıla oranla yüzde 150 zamlandı.

Kira fiyatları son 4 senede resmen 8'e katlandı! Büyükşehirlerde artış oranı yüzde 700'e geldi! 

Türkiye genelinde kira artış oranlarını karşılaştıran İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce yaşanılan konut krizinin düşünüldüğünden daha derin olduğuna dikkat çekerek, Nisan 2019 - 2023 döneminde büyükşehirlerdeki kira bedelinde ortalama artış oranının yüzde 697 olarak gerçekleştiğini söyledi. 

Büyükyoncalı artık parsel Haberi

Büyükyoncalı artık parsel

Saray Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Nazmi Çoban Başkanlığı'nda Kent Konseyi Kültür Evi'nde gerçekleştirildi.


Toplantıda atıl durumda bulunan eski Askerlik Şubesi'nin ve yıllardır tamamlanmayı bekleyen Öğretmen Evi'nin Saray Belediyesi'ne tahsis edilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'na talepte bulunulmasını oy birliği ile karar altına alındı.


BÜYÜKYONCALI'DA ARTIK PARSELLER SATILACAK


Meclisin görüştüğü önemli konulardan biri Büyükyoncalı'daki artık parsellerin satışı oldu. Bu başlıkta söz alan Belediye Mali işler Müdürü Bahsegül Tınaz, Büyükyoncalı'daki vatandaşların bu konuda büyük bir beklentilerini olduğunu ve meclisin bu konuda hızlıca karar vermesi gerektiğini söyledi. 

Bu talebi olumlu bulan meclis üyeleri artık parsellerin metrekaresi 160, 210 ve 310 TL'den satışı için Başkan Çoban'a oy birliği ile yetki verdi. 



MEZBAHA İÇİN KOLLAR SIVANDI


Mecliste Saray Mezbahası'nın durumu da görüşüldü. Başkan Çoban ve meclis üyeleri...