01 / 05 / 2024

Buz Rezidans son durum

Buz Rezidans son durum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zam müjdesi! Ocak ödemeleri buz kestirdi! Son dakika!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parasının kaç lira olarak hesaplara yattığı merak ediliyor. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL'ye yükseldi? Ocak'ta sosyal desteklere ne kadar zam gelecek?

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Dolar ve Euro'da son durum ne? 1 dolar ve 1 Euro bugün kaç TL oldu? Rakamlar göreni buz kestirdi! 

Yatırımcılar ve milyonlarca vatandaş dolar ve Euro'nun son durumunu merak ediyor. Dolar ve Euro yükseldi mi? 1 dolar ve 1 Euro bugün kaç TL oldu? İşte 21 Temmuz 2023 dolar ve Euro kuru...

1 doları bile olan hemen baksın! Dolar seçim sonrası tam bu kadar olacak! Rakamı duyan resmen buz kesti!

Yatırımcılar, dolar alacaklar ve satacaklar sık sık 'Dolar yükselir mi, düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Doların ulaşacağı rakam resmen buz kestirdi. Peki dolar kaç lira olacak? 

Dolar duyanı buz kestirdi! Yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası verileri... Peş peşe açıklandı!

Milyonlarca kişi, piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Dolar duyanı buz kestirdi! Yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası verileri... Peş peşe açıklandı!

Dolar duyanı buz kestirecek! Dolar 2023'ün sonunda resmen bu kadar olacak! Merkez Bankası peş peş duyurdu!

Doları olanlar ve yatırımcılar sık sık piyasalardaki son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Dolar duyanı buz kestirecek! Dolar 2023'ün sonunda resmen bu kadar olacak! Merkez Bankası peş peş duyurdu!

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklanan rakamları gören buz kesti! 9 Mart 2023 fiyat listesi

Buğday, arpa, mısır başta olmak üzere tarım emtialarındaki son durum merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklanan rakamları gören buz kesti! 9 Mart 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatları buz kestirdi! Karaborsacılık mı yapılıyor? Hemen bakın! 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler, son günlerde gübre fiyatlarını ve gübre piyasasında yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Gübre fiyatları buz kestirdi! Karaborsacılık mı yapılıyor? Hemen bakın! 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olan acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 9 Mart 2023 

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu. 1850 dolara kadar yükselen ons altın 1814 seviyelerine kadar sert düştü. Peki altın fiyatları bugün ne kadar?  Elinde altını olan acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 9 Mart 2023.

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Peş peşe belli oldu! Rakamları duyan buz kesti! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım emtialarındaki son durum merakla araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Peş peşe belli oldu! Rakamları duyan buz kesti! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Doları olanlar ve yatırımcılar sık sık son dakika gelişmelerini araştırıyor. Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır rakamları buz kestirdi! Siz de hemen kontrol edin! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi, tarım sektörüne ilişkin son dakika verileri ile gelişmeleri de yakından takip ediyor. Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır rakamları buz kestirdi! Siz de hemen konrol edin! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Buz Rezidans son durum Haberi

Buz Rezidans son durum

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızının da bir dairesinin olduğu Buz Rezidans’la ilgili olarak Harçlar alıcıya ait olmak üzere 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alana habere göre; Tezcan, "Havuz medyasındaki bir gazete, Genel Başkanımızın kızının helal kazançla sahip olduğu eve talip olmuş. Evin değeri 1 milyon dolar falan diyorlardı. Genel Başkanımız da; ‘100 bin dolar veriyorsa gelsinler verelim’ demişti. Havuz medyası talip olmuş. Evin sahibi Zeynep Kılıçdaroğlu’dur. Onun adına kamuoyu önünde şimdiden açıklama yapıyoruz; o havuz medyasının sahibi kimse, kim için talipse buraya, gazetede ismini yazsınlar veya avukatları bize göndersin. ‘Şu kişi alacak bizim adımıza’ diye avukatları bize göndersin. Doğacak gelir vergisi ve harçlar alıcıya ait olmak üzere 100 bin...