06 / 05 / 2024

By Anka Gayrimenkul adres

By Anka Gayrimenkul adres

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon  bin TL sermaye bedeli ile Bahar Özden tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Semiha Yücel ve Yalçın Agırbaş ortaklığında kuruldu.

Anka Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem E    ylül Çözeli tarafından kuruldu.

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Enes Portakal tarafından kuruldu.

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de H.S. Faqı Karım Faqı Karım tarafından kuruldu.

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salar Ghomıan tarafından kuruldu.

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uçar ve Onur Günhan Bürge ortaklığında kuruldu.

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon  bin TL sermaye bedeli ile Bahar Özden tarafından kuruldu.

By Tomba Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

By Tomba Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Tomba tarafından kuruldu.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

Anka 571 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Anka 571 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mitad Taşdemir tarafından kuruldu.

By Anka Gayrimenkul adres Haberi

By Anka Gayrimenkul adres

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon  bin TL sermaye bedeli ile Bahar Özden tarafından kuruldu.

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- a . Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2 - a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,...