29 / 04 / 2024

By Aydın iletişim

By Aydın iletişim

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın hizmet binaları TBMM'de!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hizmet binaları ve personeline dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

By Aydın iletişim Haberi

By Aydın iletişim

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...