05 / 05 / 2024

By Kepi İzmir konut projesi

By Kepi İzmir konut projesi

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Landor Gaziemir satış ofisi!

Landor Gaziemir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çetmen, By Kepi ve Konfor ortak girişimi ile hayata geçirilen projede konutların satışları devam ediyor.

Landor Gaziemir iletişim!

Landor Gaziemir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çetmen, By Kepi ve Konfor Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen projede 182 konut ve 11 ticari birim bulunuyor. 

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Landor Gaziemir'de 435 bin TL'ye! Yeni proje!

Çetmen, By Kepi ve Konfor Ortaklığı ile inşa edilen Landor Gaziemir'de lansmana özel fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor..

Hampton by Hilton İzmir Aliağa açıldı!

Hampton by Hilton İzmir Aliağa ideal konumuyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelden halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

Orkide By Tower 2016'da satışta!

Yüzde 30'u konut, yüzde 70'i ofis olarak tasarlanan Bayraklı By Tower 2016 yılı içerisinde satışa çıkacak. By Tower 52 kat ve 250 metre yükseklik ile İzmir'in en yüksek binası olacak

Gaziemir'deki Hotel by Kepi Mayıs'ta açılıyor!

Mobilyadan sonra turizm sektörüne de yönelen By Kepi markasının sahibi, işadamı Mustafa Kepi, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç'a 4 yıldızlı otel yaptıracak. İnşaatı devam eden otel, mayıs ayında hizmete başlayacak.

By Tower İzmir projesi!

3 yıl içinde tamamlanması planlanan İzmir'in Bayraklı ilçesinde inşa edilecek olan By Tower İzmir projesi Küçükbay Grup tarafından 90 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İzmir By Tower iletişim bilgileri!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilecek olan İzmir By Tower Orkide projesinin temeli 2015 'in ilk çeyreğinde atılacak. İzmir By Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Orkide By Tower İzmir!

Temeli 2015'in ilk çeyreğinde atılacak olan Orkide By Tower İzmir projesinin 3 içerisinde tamamlanması planlanıyor. Küçükbay Grup tarafından yapılan proje nin daire satışları ise henüz başlamadı.

By Kepi İzmir konut projesi Haberi

By Kepi İzmir konut projesi

Yıllardır mobilya sektöründe önemli işlere imza atan Mustafa Kepi, 7'nci mağazasını 2018 Nisan ayında İstanbul'da açmaya hazırlanıyor.''Ardından Ankara'da da bir mağaza açmayı planladıklarını belirten Kepi, yaptıkları işi mobilya terziliği olarak tanımlıyor. 24 bin metrekare büyüklüğündeki tesislerinde ürettiklerini 13 ülkeye sattıklarını söyleyen Kepi, yurtdışında mağazalar açacaklarını belirtiyor. İlk etapta Bakü'de açılan mağazayı İran ve Suudi Arabistan'ın takip edeceğini söyleyen Kepi, şimdi de inşaat sektörüne girdiklerini belirtiyor ve "Sarnıç bölgesine 91 odalı sıra dışı bir iş oteli kazandırdık. Buraya da Hilton'u getirmiş olduk" diyor.

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre;  Mustafa Kepi, yarattığı ‘By Kepi’ markasıyla bugün Türkiye’nin çeşitli kentlerinde bulunan 6 mobilya mağazasıyla sektörün önemli bir aktörü. 13 ülkeye ihracat yapan Mustafa Kepi, şimdi de yurt dışında mağazalaşmaya başladı. İnşaat sektörüne...