03 / 05 / 2024

by soğancılar yeni mağazası

by soğancılar yeni mağazası

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız mağazamızla deva

Seçimlerden sonra zamlar, vergi artışları, yeni vergiler ve kredi kartlarına sınırlamalar gelecek!

Yerel seçimler sonrasında neler olacağı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından bir bir açıkladı. İşte ayrıntılar...

Çin GYO'ları yeni dip seviyeleri gördü!

Çin'in gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) düşüşüne devam etti ve CSI GYO Endeksi 2023 yılındaki yüzde 28'lik düşüşten sonra 2024 yılının başlarında yüzde 6,4 daha düştü.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Otomobil fırsatçılarından yeni oyun! Bu detaylara dikkat

İkinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler buluyor. Otomobillerin ilanlarını düşük fiyatlardan koyan fırsatçılar, bu yönteme başvuruyor.

Öğretmen, hemşire, polis, doktor, mühendis maaşları tam bu kadar olacak! Memurlara flaş rakamlar! Son dakika! 

Zamlı memur maaşları, Ocak ayına kısa bir süre kala merakla araştırılıyor. Peki öğretmen, hemşire, polis, doktor, mühendis maaşları yeni zamla kaç TL olacak? İşte o rakamlar...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Ev sahibi ve kiracılar arabuluculuk için ne kadar ödeyecek? İşte ayyuka çıkan arabuluculuk ücreti!

Ev sahibi ile kiracı anlaşmazlığında yeni dönem 1 Eylül itibarıyla resmen başladı. Vatandaşlar yeni arabuluculuk sisteminde ne kadar ödeme yapacağını merak ediyor. İşte arabuluculuk ücreti ve tüm detayları...

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Fahiş konut kiraları için 10 önlem: Ev sahipleri ve kiracılar yeni dönemi bekliyor! 

Fahiş konut kiraları sık sık gündem oluyor. Seçimler ardından ise gözler bu sorun ile ilgili devreye alınacak uygulamalara döndü. Fahiş konut kiralar için 10 önlem açıklandı. İşte ayrıntılar...

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Yeni Mahallesi, 10680 Ada 216 Numaralı Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Elektrikli otomobil satışları yeni yılın ilk 2 ayında hız kazandı!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında yeni yılın ilk iki ayında, geçen yılın ilk 6 ayının toplamından fazla elektrikli otomobil satışı gerçekleştirildi.

by soğancılar yeni mağazası Haberi

by soğancılar yeni mağazası


Samsun'un Terme ilçesinde, fabrikası ve ana mağazası ile mobilya sektöründe kalitesinden ödün vermeden hizmet veren By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya satış ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız yeni mağazamızla devam ediyoruz" dedi. 


BU SEKTÖRDE İDDİALIYIZ 


Lovelet AVM'de açtıkları yeni mağazasının 550 metrekarelik alana sahip olduğunu ve ilk başlangıç olarak 2 personel ile hizmet edeceklerini ifade eden Soğancı, "Terme'de ki fabrikamızda kendi ürettiğimiz ürünlerde kaliteden ödün vermeden en uygun fiyata mobilya sunuyoruz. İddia ediyoruz Samsun değil, ülkenin hiç bir yerinde kaliteli ürünleri bu fiyatlara verebilecek hiç bir firma yoktur. Samsun'a yaptığımız bu yatırımın tüm Samsunlulara hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


Hedef...