29 / 04 / 2024

Cadde 24 ulaşım

Cadde 24 ulaşım

Cadde 24’deki konutların tüm satışını iki haftada tamamlayan 24 Gayrimenkul’ün CEO’su Ahmethan Yılmaz “Ana ilkemiz yatırımcının “en doğru lokasyon – en iyi fiyat”lı projelerle maksimum kâr elde etmesini sağlamaktır.

Cadde 24 ticari birimler lansmanı 20 Ekim'de!

Aziz Yeniay ve de Ahmethan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek basın toplantısı 20 Ekim 2014 Pazartesi günü Mall Of İstanbul'da yer alan Cadde 24 Kurumsal Ofis'te saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Cadde 24’ün yüzde 92’si 10 günde satıldı!

EMA Ortak Girişimi tarafından Halkalı’ da inşa edilen Cadde 24 projesinde rekor satış grafiği yakalandı. Yaklaşık 10 gün önce lansmanı yapılan projenin yüzde 92’si satıldı.

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Take-off Gayrimenkul, Cadde 24 Residance'ta açıldı!

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Küçükçekmece'de Cadde 24 Residance'ta müşterilerine kapılarını açtı. TAKE-OFF Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ile yatırım yapmak isteyenler için için göreve başladı.

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul Cadde 29 Kasım'da satışta!

Bulvar İstanbul’un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde’de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Bulvar İstanbul’un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde 29 Kasım 2015 tarihinde satı

Şişli Propa Plus ulaşım!

Şişli Propa Plus ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Şişli - Zincirlikuyu bölgesinde bulunuyor. Teslimlerin 24 ay içerisinde yapılması planlanan projede fiyatlar 367 bin dolardan başlıyor.

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım!

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda yer alıyor. Toplam 1.250 adet daireden oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Park Residences Cadde ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde ulaşım bilgilerine göre Taksim ’e 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Bahçeşehir NLive ulaşım!

Ödeme planı kapsamında 24 aya kadar taksitlendirme sağlanan proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Bahçeşehir NLive ulaşım bilgisi kapsamında TÜYAP'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Cadde 24 ulaşım Haberi

Cadde 24 ulaşım

Cadde 24’deki konutların tüm satışını iki haftada tamamlayan 24 Gayrimenkul’ün CEO’su Ahmethan Yılmaz “Ana ilkemiz yatırımcının “en doğru lokasyon – en iyi fiyat”lı projelerle maksimum kâr elde etmesini sağlamaktır.  Bu nedenle projelerimizi lansman döneminde en yüksek iskontolu fiyatlarla satışa sunuyoruz. Her müşteriyi ortağımız gibi gördüğümüzden kazancımızı müşterilerimizle paylaşıyoruz. Lansman fiyatlarıyla satış fırsatını herkes için aynı gün ve saatte başlatıyoruz; öncesinde firma ortakları da dâhil kimse için rezervasyon yapmıyoruz. Üstelik daha çok kişinin kazanması için lansmanda 1 kişiye 3’den fazla yer satmıyoruz” dedi.



2015’te 4 yeni projeyi görücüye çıkaracaklarını söyleyen Yılmaz, Halkalı’da Marmaray’a komşu İSTASYON 24 projesinin ve Basın Ekspress’te havaalanına 1900 metre mesafedeki AIRPORT 24 projesinin satışlarına Mart sonunda başlamayı öngördüklerini söyledi. Lansmanda yine çok özel indirimlerle satışa çıkacaklarını belirten...