02 / 05 / 2024

Cadde Alyans nerede

Cadde Alyans nerede

Cadde Alyans projesinde kolay ev sahibi olunması için faizler donduruldu. Projede 120 aya kadar yüzde 0.99 sabit oranlı konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

İdealist Cadde nerede?

Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde'de ön talep toplanıyor. Projede 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor. Peki İdealist Cadde nerede?

Mesa Cadde konum!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinde toplamda 253 daire yer alıyor. Peki Mesa Cadde konum olarak nerede bulunuyor?

Mesa Cadde nerede?

Mesa Cadde projesi Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 253 adet daireden meydana gelen projenin lansmanı bugün yapılıyor.

Cadde Alyans fiyat listesi 2018!

Cadde Alyans projesinde kolay ev sahibi olunması için faizler donduruldu. Projede 120 aya kadar yüzde 0.99 sabit oranlı konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 

Anka Yapı Anka Cadde nerede?

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

Alyans İnşaat'tan 4 bin 500 konut geliyor!

Alyans İnşaat, Çayırova’da hayata geçirdiği yeni projesi Cadde Alyans'ın satışlarına devam ediyor. Kendi arsaları üzerinde 4 bin 500 yeni konut hayata geçirecek olan Alyans İnşaat'ın CEO'su Ozan Kaplan'la Cadde Alyans projesini ve gelecek hedeflerini konuştuk.

Cadde Alyans nerede Haberi

Cadde Alyans nerede

Cadde Alyans fiyat listesi 2018 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Alyans İnşaat tarafından yükselen proje 17 dönüm arazi üzerinde yer alıyor.

Alyans İnşaat tarafından inşa edilen Cadde Alyans projesinde teslimler 2019 yılının Eylül ayında gerçekleştirilecek. 

Cadde Alyans projesi az katlı 5 blokta toplam 366 daireden meydana geliyor. 

Projede daire alanları şöyle;
2+1’ler 100-156 metrekare, 3+1’ler 156-187 metrekare, 
4+1 ve 5+1 dubleksler ise 223-304 metrekare arasında değişiyor. 

Alyans İnşaat imzasını taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında yükseliyor. Proje Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen “Altın Üçgen”in getirdiği değer ile her geçen gün daha yüksek bir prim potansiyeli sunuyor. 


Cadde Alyans'ın hayata geçirildiği bölgede Kuzey Ege ile Güney Marmara birleşiyor. 


Cadde Alyans fiyat listesi...