29 / 04 / 2024

Cadde Flora ulaşım

Cadde Flora ulaşım

Cadde Flora iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 58 13 olara belirlendi. Başvuruların 25 Nisan Cumartesi gününe kadar kabul edileceği projede toplam 260 adet daire bulunuyor.

Bahçekent Cadde Flora ihalesi için son fırsat! 195 bin TL'ye!

Bahçekent Cadde Flora ticari ünitelerinin satışı için geri sayım başladı. 26 Nisan pazar günü KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle, açık artırma usulü satışa sunulacak ticari üniteler için 25 Nisan’a kadar başvuru yapılabilecek.

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları!

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede ticari üniteler açık artırmayle satışa sunuluyor.

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

232 Flora Gaziemir ulaşım!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandıği proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. 232 Flora Gaziemir ulaşım bilgilerine göre Evka 7 Konutları'na yakın bölgede bulunuyor.

Gaziemir 232 Flora ulaşım!

4 blok şeklinde yükselecek olan projede 2+1 dairelerin alanları 105 metrekareden başlıyor. Gaziemir 232 Flora ulaşım bilgisi kapsamında Çiçek Park Rezidans 'ın karşısında inşa edilecek.

Park Residences Cadde ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde ulaşım bilgilerine göre Taksim ’e 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Vira İstanbul ulaşım!

Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 17 blok halinde yükselen projede 1.155 konut ve 38 cadde mağazasından oluşuyor.

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 ulaşım!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avcılar'da inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanan projede 1661 konut ve 160 cadde mağazası bulunuyor.

Cadde Flora ihalesinde 52 ticari üniteye teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa sunulan Cadde Flora projesindeki 260 adet ticari üniteden 52 ticari üniteye teklif geldi.

Cadde Flora ulaşım Haberi

Cadde Flora ulaşım

Sosyal ortak alanları arasında Cadde Flora projesinde market, kuaför, eczane, kafe, restoran, giyim mağazaları bulunuyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.


Fiyatların ticari ünitelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değiştiği Cadde Flora projesi açık artırma usulüyle satışa çıkacak. Projede toplam 260 adet ticari alan şeklinde yükseliyor.


Başvuruların son tarihi 25 Nisan Cumartesi günü olan Cadde Flora projesi toplam 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirliyor. 


Ulaşım bilgileri kapsamında Cadde Flora projesi Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e, 3. Havalimanı’na ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede, TEM Otoyolu’nun yanında bulunuyor.


Cadde Flora iletişim bilgileri!

Telefon: 444 58 13 

Web Adresi: www.caddeflora.com

Tülay...