02 / 05 / 2024

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları!

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Cadde Flora

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede ticari üniteler açık artırmayle satışa sunuluyor.



İstanbul Bahçekent'te inşa edilen  Cadde Flora  projesinde yer alan ticari üniteler 26 Nisan Pazar günü Emlak Konut GYO güvencesiyle, açık artımayla satışa çıkarılacak. Projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.


Emlak Konut Cadde Flora fiyatları ticari ünitelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje market, kuaför, eczane, kafe, restoran, giyim mağazaları gibi sosyal imkanlara sahip.


Başvuruları 25 Nisan Cumartesi gününe kadar kabul edilecek olan Cadde Flora Bahçekent projesi 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 1 milyon kişinin yaşadığı bir bölgede hayata geçiriliyor.


Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e, 3. Havalimanı’na ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede, TEM Otoyolu’nun yanında bulunan Emlak Konut Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den başlıyor.


Emlak Konut Cadde Flora iletişim
Telefon: 444 58 13
Web: www.caddeflora.com
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön