30 / 04 / 2024

cadde mağaza fiyatları

cadde mağaza fiyatları

Yüksek kiralar ve kentsel dönüşüm nedeniyle bir dönem tercih edilmeyen cadde mağazacılığı yeniden rövançta. Franchise veren markaların sayısının artması ve kiraların düşmesiyle cadde yatırımları hızlandı.

Cadde mağazaları yeniden trend oldu!

Koronavirüs salgınıyla beraber açık alanların ön plana çıkması mağaza sektöründe büyük dönüşüm yarattı. AVM'lerden alışveriş yapmak istemeyen vatandaşlar cadde mağazacılığını tercih etmeye başladı. 

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor!

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor. Nef imzası taşıyan Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ofis fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Merkez Çarşı'da cadde mağazaları 150 bin liraya!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında yüzde 100 Emlak Konut güvecesi ile inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin liradan başlayan fiyatlarla 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıkıyor.

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 mağaza satışa çıkıyor!

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 adet mağaza Eskidji tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Mirage Çarşı'da dükkan fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Bulvar İstanbul Cadde mağazaları açık artırma ihalesi 29 Kasım'da!

Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesinde satılık 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş yer alıyor. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları 850 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinde 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş yer alıyor...

Mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için ne yapılmalı?

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

Mahall Ankara mağaza fiyatları!

Açık artırma ile satışa sunulan Mahall Ankara mağaza fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 246 adet daire, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

İstanbul'un 'cadde'lerinde mağaza kiraları uçtu!

İstanbul’un ünlü alışveriş caddelerinde değişimler olduğunu söyleyen Avi Alkaş, “Bazı binalar yıkılıp yeni baştan mağazaya dönüştürülüyor. Caddelerdeki mağaza kiraları metrekare başına 125-300 doları buldu” dedi

cadde mağaza fiyatları Haberi

cadde mağaza fiyatları

Yüksek kiralar ve kentsel dönüşüm nedeniyle bir dönem gözden düşen mağaza yatırımcılığına ilgi yeniden başladı. Franchise veren markaların sayısında artış olması ve kira fiyatlarının düşmesi yatırımcıları harekete geçirdi. 

HANGİ CADDELER ÖNDE

Girişimcilerine daha kârlı ve uygun maliyetli yatırımlar sunmak için çalışan  franchise markaları belirledikleri hedef caddelerde incelemelerde bulunuyor. İstanbul’da sırasıyla Beyoğlu, Bağdat Caddesi, Nişantaşı, Etiler ve Bahariye alıyor. Sultanahmet, Boğaz hattı, Bebek, Maslak ve Bakırköy, Ümraniye ve Karaköy gibi bölgeler yatırımcıların ilk tercihi. Uzmanlara göre bu bölgelerdeki kira giderleri son iki yıldır düştü ve birçok noktada hava parası uygulamasıyla yatırımların hızla caddelere yapıldığı. Sadece İstanbul için değil, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya ve Eskişehir gibi illerde de cadde mağazacılığı artıyor.

NEDEN TERCİH EDİLİYOR

Hürriyet Gazetesi'nden Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre, cadde mağazacılığının en önemli etkenlerinden...